Uhyggeligt fund i dansk ferieparadis: Hænder og hoved var væk

112

11/01/2023

Foto: Screenshot af strand i Marbella, Google Earth
Foto: Screenshot af strand i Marbella, Google Earth

Skrevet af J. Bøgen

Det var ikke det eneste, der var gjort ved liget.

Det kunne lyde som starten op et afsnit af en krimi-serie eller en thriller om en seriemorder, men det er desværre virkeligheden, du skal læse om nu.

Ferieparadiset Marbella i Sydspanien, som tusindvis af danskere valfarter til for at få lidt sol og varme, er nemlig blevet ramt af en bestialsk og uhyggelig sag.

Søndag eftermiddag blev der fundet et kvindelig på en strand. Liget havde fået fjeret både hænder og hoved, ligesom maven også var blevet skåret op.

Det skriver det spanske medie, El Confidencial.

"Da bølgerne skyllede hende op på stranden, kunne vi næsten ikke tro, at det var en person mellem stenene. Hun lignede en lemlæstet dukke. De havde skåret hende op ved maven. Og så så vi, at det var et menneskelig. Så uhyggeligt," siger et vidne til det spanske medie.

Kvinden vurderes til at være omkring 30 år gammel, og der spekuleres nu vidt og bredt i motivet bag den grusomme forbrydelse.

Måske kan man finde spor i en sag fra april 2022 fra Malaga, cirka 60 kilometer fra Marbella.

Her fandt en vandrer nemlig liget af en død, nøgen mand tæt ved en motorvej, der ligeledes havde fået fjernet hoved og hænder. I sagen fra Malaga var ligets kønsorganer desuden blevet skåret af.

Spansk politi vurderede i den sag, at der var tale om et narkorelateret drab skriver El Pais, og grundet sammenfaldene mellem den sag og den fra Marbella, spekulerer medierne i, om der kan være tale om en form for hævnaktion - muligvis med relation til narkotikakriminalitet.

Grundet sin placering ved indsejlingen til Middelhavet har Marbella udviklet sig til at blive det, mediet The Week kalder "verdens narkohovedstad".