Sygeplejerske dødsdømt: Dræbte og kogte læge, der afpressede hende seksuelt

112

03/08/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

En 25-årig sygeplejerske hævnede sig på en læge, som angiveligt havde seksuelt afpresset hende, ved at dræbe ham og koge dele af hans krop.

En sygeplejerske, der dræbte, parterede og kogte en kollega, efter at han afpressede hende til sex, er blevet dømt til døden.

Ifølge lokale medier i Kina, involverede den 25-årige sygeplejerske Li Fengping sig i et seksuelt forhold med en ledende læge på hospitalet, hvor hun arbejdede, ved navn Luo Yuanjian. Det skriver The Mirror.

Angivelig oparbejdede hun en stor gæld til sin kollega, da hun var spilafhængig. Hun blev tvunget til at betale af på gælden med sex – nogle gange tre gange om ugen, skriver kinesiske medier.

Foruroligende optagelser fra naboen, der bor i bygningen over Fengping, fangede det øjeblik, hvor det lokale politi forlod sygeplejerskens hjem med en båre dækket af et stykke stof, der eftersigende dækkede lægens parterede krop.

Fandt sted i sygeplejerskens egen lejlighed

Hun udførte sin hævnaktion for den påståede seksuelle afpresning ved at dræbe sin kollega og koge flere af hans kropsdele, som politiet fandt skyllet ned i toilettet.

Den chokerende hændelse fandt sted i sygeplejerskens egen lejlighed bag Yulin People’s Hospital i Yulin, der ligger i den sydlige del af Kina.

Ifølge den nationale avis Sohu, er hun blevet dømt til døden for forsætligt drab. Desuden er hun også blevet beordret til at betale en kompensation til lægens familie på 98.000 CNY (svarende til omtrent 93.000 danske kroner), skriver det digitale nyhedsmedie Teller Report.

Der er endnu ikke en bekræftet dato for, hvornår dødsdommen vil blive udført.