Politiet søger vidner: Overfald efterforskes som drabsforsøg

112

04/06/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

De to mænd blev først påkørt og så overfaldet.

Østjyllands Politi har siden kl. 00.10 efterforsket et overfald i mod to personer på Langenæs Allé i Aarhus.

Det skriver de i en pressemeddelelse

Østjyllands Politi har i løbet af natten efterforsket et alvorligt overfald, hvor to mænd blev overfaldet, efter at de var blevet påkørt i bil.

Almene borgere skal ikke være bekymret

Den ene af de to mænd pådrog sig skader, som ikke var livstruende, mens den anden pådrog sig så alvorlige skader, at han i en periode var i kritisk tilstand, men nu meldes uden for livsfare.  

”Vi ser med stor alvor på overfaldet og betragter det som et drabsforsøg. Den foreløbige efterforskning har vist, at der er tale om et opgør i det kriminelle miljø i Aarhus. Det betyder at vi efterforsker massivt for at opklare sagen. Samtidig er det også vigtigt at understrege, at overfaldet er sket i et miljø, som gør, at den almene borger i Aarhus ikke skal være bekymret for at færdes i bylivet," siger vicepolitiinspektør Anders Uhrskov.

"Via vores efterforskning har vi fået en konkret mistanke til de formodede gerningsmænd og derfor opfordrer vi gerningsmændene til at melde sig selv," forsætter Anders Uhrskov

Politiet hører gerne fra vidner: 

Politiet ved at der har være flere i området og håber derfor på at nogen har set noget.

”Vi ved, at der har været en del mennesker i området omkring Langenæs Allé på gerningstidspunktet som har været på vej hjem fra North Side Festival, og derfor opfordrer vi alle, der måtte have set noget, til at kontakte politiet på 114,” oplyser Anders Uhrskov.