Politiet beder om hjælp: Efterlyser blotter

112

10/01/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Den efterlyste mand slog til ved en skole.

Nordjyllands Politi modtog i dag, den 10. januar 2023 kl. 12.43, en anmeldelse om et tilfælde af blufærdighedskrænkelse forøvet i løbet af formiddagen på en skole i Frederikshavn af en ukendt gerningsperson.

Det oplyser vagtchef, politikommissær Karsten Højrup Kristensen, i en pressemeddelelse.

Nordjyllands Politi sendte straks uniformeret patrulje og indsatsledelse frem til stedet, Frydenstrand Skole på Abildvej i Frederikshavn, ligesom personalet fra politiets forebyggelsesafdeling er aktivitet med henblik på dialog med skolens elever, ansatte og deres forældre.

Politiets foreløbige efterforskning har vist, at en ukendt mand et sted på skolens område blottede sig for mindst en elev, hvorefter han forsvandt fra stedet i retning mod området omkring Engparken.

Signalementet er indtil videre sparsomt, men det lyder:

  • Mand

  • 30-40 år

  • Høj

  • Iført en blå hue, blå bukser og sorte sko

  • Plettet hud i ansigtet

Alle, der måtte havde set denne person opfordres til at henvende sig til politiet på 114. 

Efterforskning i gang

Karsten Højrup Kristensen understreger, at politiet i øjeblikket har en igangværende efterforskning af de nærmere omstændigheder omkring hændelsen.

"Vi skal have forløbet før, under og efter blufærdighedskrænkelsen fastlagt. Derfor er vi i øjeblikket i gang med at foretage afhøringer, forhøringer samt tilvejebringe andre mulige spor, der kan belyse sagen, f.eks. videoovervågning," siger han og fortsætter: 

"Vi er på sagen, men det er klart, at sådan en hændelse skaber utryghed for de berørte – både elever, forældre og personale – så vi efterforsker grundigt for at finde frem til den mistænkte person i sagen."

Ring 114 – og kontakt os, hvis du er utryg

Politikommissæren opfordrer alle med information i sagen om straks at rette henvendelse til politiet på telefon 114, ligesom han opfordrer alle berørte, der måtte føle sig utrygge, om at henvende sig til politiets forebyggelsesbetjente, der også er aktiveret og har rakt ud til skolen.
 
Politiet har på nuværende tidspunkt ingen yderligere oplysninger i sagen.