Mystik om knivstikkeri i jysk provinsby: Nu er der nyt

112

05/08/2023

Skrevet af Redaktionen

I de tidlige morgentimer lørdag blev Østjyllands Politi kaldt ud til en alvorlig hændelse i Rosengade, en gade i Odder, hvor der normalt er fest i de sene nattetimer. Indtil videre har der ikke været mange oplysninger om hændelsen.

Alarmopkaldet indløb kl. 03.33, og politiet har siden været til stede på gerningsstedet, hvor de har afspærret et område og foretaget undersøgelser.

Politiet har holdt detaljerne om hændelsen tæt ind til kroppen. "Vi får en anmeldelse, og det gør, at vi kører derned og har afspærret et område, som vi stadig arbejder på. Vi er ved at danne os et overblik over, hvad der er sket," udtalte vagtchef ved Østjyllands Politi, Peter Andersen, til TV2 Østjylland. Han opfordrede desuden folk til at respektere afspærringerne.

Flere kilder har foreslået, at der muligvis er tale om et knivstikkeri, men disse oplysninger er hverken blevet be- eller afkræftet af politiet. Det er derfor vigtigt at tage disse oplysninger med forbehold.

Opdateringen kom senere fra Østjyllands Brandvæsen, der bekræftede på Facebook, at der havde været tale om et knivstikkeri på Rosengade i Odder. Denne oplysning blev offentliggjort i forbindelse med, at en civil patruljebil på vej mod gerningsstedet kørte galt, og brandvæsenet skulle hjælpe med oprydningsarbejdet. Det skriver webmediet Presse-fotos.dk.

Denne hændelse har skabt en atmosfære af usikkerhed og bekymring i Odder, og mange lokale beboere venter spændt på yderligere oplysninger.

Mens politiet fortsætter deres undersøgelser, er det vigtigt for offentligheden at respektere afspærringerne og lade retshåndhævende myndigheder udføre deres arbejde.