Monsteret fra lighuset - "hyggede sig" med mere end 100 lig

112

03/11/2022

Foto: Screenshot, kent.police.uk
Foto: Screenshot, kent.police.uk

Skrevet af J. Bøgen

Han sidder allerede i fængsel på livstid for at myrde to kvinder tilbage i 1987.

En uhyggelig sag har rystet England.

En dobbeltmorder ved navn David Fuller, som myrdede to kvinder for 30 år siden, har nemlig ikke kun to menneskeliv på samvittigheden.

Siden har han nemlig arbejdet som elektriker på hospitaler, og i den forbindelse har han haft adgang til lighusene, hvor han sneg sig ind, når personalet var gået hjem efter deres vagter.

Og hvis du nu sidder og tænker "det er forhåbentlig løgn", når du forestiller dig, hvad der kommer nu, så må jeg desværre skuffe dig.

Han har nemlig forgrebet sig på mere end 100 kvindelig.

Under retssagen, hvor han har tilstået sine handlinger, blev han blandt andet spurgt, hvordan han forholdt sig til 12 sigelser om "bevidste at have udført penetration med en del af sin krop på en død persons krop."

Og til det svarede Fuller, at han erkendte at have gjort det.

Han har blandt andet forbrudt sig mod ligene af en bare 9-årig pige og en kvinde over 100 år gammel. Derudover fandt politiet også videoer og billeder på en harddisk, hvor Fuller havde filmet og fotograferet sig selv begå de seksuelle forbrydelser på ligene.

På den samme harddisk, som billederne og optagelser af Fuller, fandt politiet også vanvittige fire millioner billeder af seksuel karakter med børn. Disse har han eftersigende hovedsagelig downloadet fra internettet.

Fuller sidder allerede i fængsel efter at være idømt fængsel på livstid uden mulighed for prøveløsladelse tilbage i december 2021 for mordet på to kvinder, han begik i 1987.

Grunden til, at han først er blevet dømt for de forbrydelser nu, er, at et gennembrud i DNA-teknologi gjorde politiet i stand til at forbinde ham til bevismateriale fra mordene.

I løbet af sit liv har Fuller været gift tre gange.