Kreativ butikstyv kunne ikke lade de søde sager være: Proppede 29 plader chokolade ned i underbukserne

112

12/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Magnus Møller

Det kan være svært at stå for fristelserne, når man går forbi slikhylden i supermarkederne. Denne butikstyv fik i hvert fald travlt med at putte tyvekoster ned et sted, som var lidt specielt.

Når en butikstyv bliver taget på fersk gerning, kan det resultere i yderst mærkværdige opdagelser.

Det skete også Østrig, hvor politiet blev kaldt ud til en mærkværdig sag i et lokalt supermarked. Ifølge oplysninger fra den østrigske avis heute.at skulle en 46-årig mand af rumænsk oprindelse, der bor i Schweiz, have hjulpet sig selv på chokoladereolen.

Problemet var, at manden ikke gik hen til kassen efter besøget ved chokoladehylden, som man bør, men derimod proppede han hele 29 store chokoladeplader på hver 300 gram ned i sine underbukser.

29 plader? Så mange kan der jo ikke være i et par underbukser, så kan der overhovedet passe?

Svaret er ja! Årsagen til dette var undertøj, der var specielt forberedt til tyveri og som manden bar på tidspunktet for handlingen.

Tyveri blev opdaget, fordi medarbejdere havde betragtet manden mens han proppede undertøjet fuld af chokolade.

Anholdelsen af chokoladetyven fandt dog ikke sted i supermarkedet selv. De tilkaldte betjente kunne pågribe og identificere manden ikke langt fra gerningsstedet.

Politiet fandt de 29 styk chokoladeplader til en samlet værdi af næsten 110 euro. Tyven havde chokoladen, der var lavet af 100 % alpemælk, gemt væk i en blå og tætsiddende dragt med stropper, som sad helt ind til kroppen. Gemt diskret væk under sin vest og sin trøje for at smugle chokoladen ud af supermarkedet uden at blive opdaget.

Manden blev ført til politistationen af betjentene. Da han ikke talte tysk, blev en tolk også involveret. Han tilstod til sidst butikstyveriet over for tolken.