Frosne kyllinger blev redningen: Jyske brandfolk tænkte hurtigt under brand i grillbar

112

01/12/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Fredag formiddag var mere travl end normal for de gode folk hos Midtjysk Brand og Redning.

LIGE NU LÆSER ANDRE OGSÅ

Ifølge TV MIDTVEST måtte man nemlig rykke ud til to brande, begge i byen Kjellerup, og faktisk var den første knapt startet, før meldingen om den anden brand tikkede ind.

Indsatsleder Vagn Erik Jensen fortæller til TV MIDTVEST, at han var nødt til at efterlade nogle folk ved den første brand, som var en brand i en skorsten, for så at tage videre til den næste.

Og her kommer vi så til overskriftens pointe.

Brand i frituregryde

Anden brand var nemlig i en frituregryde på en grillbar. Personalet havde forsøgt at slukke den, men det var ikke lykkedes, da folkene fra Midtjysk Brand og Redning ankom.

En af de ting, ild har brug for, er temperatur, og hvordan køler man bedst en brændende frituregryde? Det gør man med frosne kyllinger.

Jep, redningsfolkene tæntke nemlig hurtigt og fik smidt en masse frosne kyllinger ned i frituregryden, og ganske som håbet blev temperaturen sænket så meget, at branden kom under kontrol.

Ingen kom til skade under nogen af de to brande.