Blodig nat til tirsdag - kan du hjælpe politiet?

112

27/06/2023

Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk

Skrevet af J. Bøgen

Hvis du ved noget, skal du ringe 1-1-4.

Mandag aften i Skærbæk ved Tønder i Sønderjylland endte med at tage en dramatisk drejning.

Syd- og Sønderjyllands Politi modtog klokken 00.54 natten til mandag en anmeldelse om uroligheder i Storegade i byen, hvor to personer var blevet stukket med en kniv. Der er tale om to mænd på 19 og 20 år, der er uden for livsfare.

Politiet arbejdede på stedet hele natten og har indledt en efterforskning - og det her, du måske kommer ind i billedet.

Politiet søger nemlig vidner, der kan hjælpe med at kaste lys over, hvad der rent faktisk skete i nat. Optakten til stikkeriet har nemlig stået på hele weekenden.

Stridigheder mellem to grupper

”Foreløbigt viser vores efterforskning, at der i forbindelse med en byfest er opstået uoverensstemmelser mellem to grupper af unge. Det har stået på over weekenden, hvor en større gruppe unge og flere køretøjer har været involveret. De unge skulle opholde sig i sommerhuse eller lignende i området”, fortæller vicepolitiinspektør Jan Lambertsen i en pressemeddelelse.

Politiet vil gerne høre fra vidner, der i weekenden og de seneste dage har bemærket de unge eller deres køretøjer eller ved hvor de opholder sig, ligesom politiet også gerne vil høre fra vidner til episoden i Storegade i nat. 

Har du oplysninger, der kan hjælpe politiet i efterforskningen, kan du ringe til politiets Servicecenter på telefon 1-1-4.

Foto: Presse-fotos.dk

Foto: Presse-fotos.dk

Foto: Presse-fotos.dk