Ældre kvinde udsat for hjemmerøveri - blev fundet bundet af politiet

112

17/09/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Hvis du ved noget, skal du kontakte politiet hurtigst muligt.

Nordjyllands Politi efterforsker i øjeblikket en alvorlig sag om hjemmerøveri begået mod en ældre kvinde i en lejlighed i Engparken i Frederikshavn. Har du oplysninger, så ring straks til politiet på telefon 114.

Det oplyser lederen af efterforskningen, politikommissær Peter Skovbak, i en pressemeddelelse.

Efterforskningslederen forklarer videre, at offeret, den ældre kvinde, af et familiemedlem blev fundet bundet i sin lejlighed.

”Hun har til os forklaret, at hun kom hjem til sin lejlighed i går aftes, den 14. september, omkring kl. 21.30. Og da hun låste sig ind, kom der pludselig en person, som pressede sig med ind af døren,” lyder det fra Peter Skovbak, og derpå kom det, forsætter han, til tumult, hvorunder offeret blev lagt på sengen og fik bundet sine hænder.

Dybt rystet

Lejligheden er letteret gennemrodet, og der er fra adressen blevet stjålet et kontantbeløb. Kvinden er naturligvis dybt rystet over dette alvorlige røveri, og hun har pådraget sig nogle overfladiske knubs. Kvinden har beskrevet gerningspersonen som en mand, der talte dansk.

”Vi ser meget alvorligt på sagen, og vi har iværksat en omfattende efterforskning i relation til sagen. Vi skal til bunds i det her og have sagen opklaret,” lyder det fra Peter Skovbak, der i den forbindelse retter en appel til offentligheden om hjælp:

”Vi er i forbindelse med vores efterforskning af denne alvorlige sag meget interesserede i henvendelser på telefon 114. Det gælder især, hvis nogen har set noget i eller omkring Engparken i går, 14. september, omkring kl. 21.30, men også hvis man har andre oplysninger, der kan bidrage til vores opklaringsarbejde.”

Politiet kan ikke på nuværende tidspunkt hverken be- eller afkræfte om dette hjemmerøveri har relation til de øvrige hjemmerøverier, der inden for den sidste periode har været i Vendsyssel.

Politiet har ingen yderligere oplysninger i sagen af hensynet til det igangværende efterforskningsarbejde, men pressen kan kontakte efterforskningslederen mandag formiddag for eventuelt nyt i sagen.