85-årig pensionist død efter påkørsel

112

26/12/2022

Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk

Skrevet af Kathrine Frich

En 85-årig kvinde er død efter hun blev påkørt af en bilist

En 85-årig kvinde mistede mandag aften livet, da hun blev påkørt af en personbil på Ravnsnæsvej i Birkerød.

Det bekræfter Nordsjællands politi på Twitter.

Så en gå ud på vejen

Politi og redning er mandag aften til stede ved et færdselsuheld ud for et busstoppested på Ravnsnæsvej ved Birkerød, efter de 17:24 fik en anmeldelse om en påkørsel.

De pårørende til den afdøde er underrettet.

Tidligere på aftenen har Presse-fotos.dks fotograf talt med et mandligt vidne, som befandt sig ved et busstoppested og så påkørslen.

“Et vidne har lige fortalt mig, at han så en person gå ud på vejen, hvor vedkommende blev påkørt af en personbil, der kom kørende. Personen ligger nu død med et hvidt lagen over sig på vejen,” fortalte Presse-fotos.dks fotograf på stedet.

Ikke sikkert hvad der skete

"Vi er til stede ved et færdselsuheld og ved at undersøge, hvad der er sket, og hvordan det hænger sammen," siger vagtchef ved Nordsjællands Politi Jakob Tofte

I forbindelse med redningsarbejdet er vejen spærret. Det var den stadig klokken kvart i otte i aften, og det vides ikke hvor længe den forbliver spærret. 

Bilist der ramte den 85-årige var en mand på 84 år. Der er ikke tegn på at han har været påvirket under kørslen, men hvad der helt præcis er sket er endnu uklart.