38-årig mand ikke set siden 19. juni

112

23/06/2022

Foto: Politi
Foto: Politi

Skrevet af Redaktionen

En 38-årig mand forlod søndag den 19. juni sin bopæl i Charlottenlund i nedtrykt tilstand, og trods flere dages eftersøgning af manden i områder, han har tilknytning til, er det endnu ikke lykkedes at finde ham.

Nordsjællands Politi efterlyser ham derfor med billede i håb om at få oplysninger fra borgere, som har set ham eller i øvrigt kan have kendskab til hans opholdssted.

Søndag den 19. juni 2022 forlod den 38-årige Denny sin bopæl i Charlottenlund i nedtrykt tilstand. Hans pårørende har siden da ikke hørt fra ham, og Nordsjællands Politi efterlyser ham derfor i håbet om at høre fra borgere, som har set Denny for nylig.

"Vi er i besiddelse af oplysninger, som peger i retning af, at Denny var nedtrykt, da han forlod sin bopæl, og vi vil derfor meget gerne i kontakt med ham for at sikre os, at han har det godt. Vi har med blandt andet patruljehunde søgt efter ham i de områder, som vi ved, han har en tilknytning til, men det er desværre endnu ikke lykkedes os at finde ham. Vi har en formodning om, at han kan befinde sig i området omkring Hareskoven/Hareskovby og Bagsværd, men vi vil meget gerne opfordre borgere i hele Storkøbenhavn til at kigge efter ham og kontakte os, hvis han er eller bliver set," fortæller leder af Hundesektionen i Nordsjællands Politi, politikommissær Lars Hjorth Olesen.

Da Denny forlod sin adresse i Charlottenlund, var han kørende på en sølvgrå handikapscooter med bredt sort sæde, tre hjul, en stor kurv bagpå og fodhvilere foran. Det formodes, at handikapscooteren siden er løbet tør for strøm, men dens placering kan være en indikator på, hvor Denny befinder sig.

"Har nogen set den beskrevne handikapscooter stå et sted, vil vi meget gerne høre om det. Det vil kunne hjælpe os i retning af, hvor Denny er taget hen, og vi vil kunne målrette vores eftersøgning af ham og derved forhåbentlig hurtigere finde frem til ham. Ring hellere til os en gang for meget end en gang for lidt, hvis man er i tvivl om, hvorvidt en oplysning kan være relevant for sagen. Vi leder fortsat videre efter ham med vores patruljehunde i de områder, vi tror, han kan befinde sig i, men det vil være en stor hjælp at høre fra borgere, som måtte have set enten Denny eller hans handikapscooter," slutter Lars Hjorth Olesen.

Nedenfor følger billede af Denny, der beskrives som: 175 cm, lyst mellemlangt hår. Da han forlod sin bopæl, var han iført hvid stråhat og mørk læderjakke. 

Borgere, som måtte have set Denny eller i øvrigt har oplysninger til sagen, kan kontakte Nordsjællands Politi på telefon 114.