Han stak en mand ned med skruetrækker: Her er hans dom

112

12/08/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

En 28-årig mand fra Aarhus blev torsdag den 11. august ved Retten i Kolding idømt 5 års fængsel for bl.a. grov vold og for at have købt og forsøgt at videresælge 1 kg. kokain.

Sydøstjyllands Politi anholdt den 28-årige mand den 23. september 2021 for at have stukket en 32-årig mand fra Vejle med en skruetrækker på Vestergade i Vejle.

I forbindelse med politiets efterforskning blev der under en efterfølgende ransagning og efterforskning fundet dokumentation for, at den 28-årige mand havde handlet med narkotika. Der blev under ransagningen ikke fundet narkotika.

Den 28-årige blev på baggrund af Sydøstjyllands Politi efterforskning - udover tiltalen for den grove vold - også tiltalt for at have købt 1 kilo kokain og herefter forsøgt at videresælge kokainen samt at have købt en større mængde hash.

Den 28-årige erkendte at have købt 9,6 kg. hash, mens han nægtede tiltalen om grov vold samt at have købt og forsøgt at videresælge 1 kg. kokain.

I går blev den 28-årige mand så idømt 5 års fængsel for både at have købt 9,6 kg hash, for grov vold begået mod den 32-årige mand den 23. februar 2021 samt for at have købt og forsøgt at videresælge 1 kg. kokain

Den 28-årige mand ankede dommen.