"27 timers mareridt er slut" - Filippas mor med dybfølt tak

112

17/04/2023

Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk

Skrevet af J. Bøgen

Den 32-årige anholdte mand bliver fremstillet i grundlovsforhør i dag, mandag.

Enhver forælders mareridt blev pludselig til virkelighed for Pernille Dandanell Gøgsig Nielsen og Allan Gøgsig Nielsen lørdag omkring middag.

Efte rat have færdiggjort sin avisrute forsvandt deres 13-årige datter, Filippa, og frygten blev kun større, da datterens cykel, taske og telefon blev fundet hendkastet i vejkanten.

En massiv eftersøgning blev sat i gang, og søndag eftermiddag indkaldte Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til pressemøde.

Nyheden, ingen turde håbe på

Men kort før, det skulle begynde, blev pressemødet udsat med et kvarter, og da politiinspektør Kim Kliver og vicepolitiinspektør Rune Dahl Nilsson endelig trådte frem og mødte pressen, var det med en nyhed, der sendte et gisp gennem det kollektive Danmark:

Filippa var fundet, hun var i live og ved bevidsthed.

Derudover var en 32-årig mand blevet anholdt, og han bliver i dag, mandag, fremstillet i grundlovsforhør.

"Tak til hele Danmark"

På Facebook skrev Filippas mor søndag aften en dybfølt tak til alle, der har hjulpet med at finde hendes datter.

"27 timers mareridt er overstået og min højt elskede Filippa er hjemme!

Tak til hele Danmark, alle frivillige der hjalp i blinde, min vidunderlige mand, hele vores fantastiske netværk og særligt et fantastisk effektivt efterforskningsteam

Tak for alle der har skrevet både her og på sms, samt ringet jeg får læst det hele når overskuddet er til det men lige nu skal jeg være her for min datter

TAK, TAK, TAK!! Mine bønner blev hørt og Filippa har det ok efter omstændighederne Vi er i hele familien hårdt ramt men kæmper os ovenpå SAMMEN"