21-årig dræbt af skud: Politi søger vidner

112

08/3/22 | 08:05

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Rikki Jørgensen

Natten til tirsdag gjorde en patruljevogn et opsigtsvækkende fund. En 21-årig mand var blevet dræbt i en bil i krydset mellem Søndervangs Allé og Ringvej Syd i Viby J, ved Aarhus.

Patruljevognen fandt desuden fundet en sølvfarvet bil af mærket VW Golf Variant, som var sat i brand. Den blev fundet på Ormslevvej. Køretøjet havde påmonteret stjålne nummerplader med nummeret: HG36244. 

"Vi efterforsker ud fra flere forskellige hypoteser, og det er for tidligt at sige noget om, hvad motivet kan være, og hvad der er præcist er sket. Vi arbejder på højtryk for at afklare hændelsesforløbet, og vi hører meget gerne fra vidner i sagen", siger politiinspektør Brian Voss Olsen i en pressemeddelelse.

Patruljen var på vej til en anden opgave, da de opdagede den dræbte mand. Indtil videre vil politiet ikke udelukke, at drabet kan være banderelateret.

Hele natten har Østjyllands Politi efterforsket sagen, området har været spærret af, mens politiet har søgt efter tekniske spor. Her til morgen er politiet stadig til stede, men afspærringen er ophævet.

Politiet søger vidner i sagen

Politiet søger vidner, der har været i krydset mellem kl. 00.50 og kl. 1.11, og som kan have set eller hørt noget.

Har du oplysninger i sagen, eller har du videoovervågning, som kan have filmet bilen på Ormslevvej, eller forløbet omkring drabet, så kontakt Østjyllands Politi via tlf. 114.