18-årig kvinde fundet død - mand anholdt

112

04/09/2023

Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk

Skrevet af J. Bøgen

Politiet betegner det som 'mistænkelige omstændigheder'.

18-årig kvinde død under 'mistænkelige omstændigheder'

En mand er søndag aften blevet anholdt i forbindelse med et mistænkeligt dødsfald på en adresse i Aarhus V.

Østjyllands Politi modtog søndag kl. 1821 et 1-1-2-opkald vedrørende en livløs kvinde i en lejlighed på en adresse i Aarhus V. Politi, ambulance og læge blev straks sendt til stedet, men kvindens liv stod ikke til at redde, og kvinden blev erklæret død på stedet. 

Der er tale om en 18-årig kvinde og de pårørende er underrettet.

Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse natten til mandag.

Mistænkelige omstændigheder

Østjyllands Politi har iværksat efterforskning og har været tilstede i området omkring Gudrunsvej i løbet af aftenen og vil sandsynligvis fortsat være tilstede i morgentimerne.

”Der er tale om en meget alvorlig hændelse, hvor en 18-årig kvinde har mistet livet under mistænkelige omstændigheder. Vi har iværksat en intensiv efterforskning, og vi er tilfredse med, at det har været muligt at foretage denne anholdelse i sagen. Efterforskningen vil forsætte, indtil at vi har klarlagt de nærmere omstændighederne i sagen.” udtaler vicepolitiinspektør Thomas Schouby Hansen, Østjyllands Politi.

Østjyllands Politi har ikke yderligere kommentarer til sagen og kan på nuværende tidspunkt ikke oplyse noget nærmere om, hvad den anholdte mand er sigtet for.