15-årig fik brækket kæben og ødelagt flere tænder: Nu er 17-årig sigtet for overfaldet

112

18/08/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

En 15-årig dreng fra Kerteminde blev efter en aften til havnefest i byen overfaldet og slået ned. Ved overfaldet brækkede den 15-årige kæben, ligesom han fik brud på munden og bihulen samt ødelagt flere tænder. Nu er en 17-årig ung mand sigtet.

Det var et tip fra en borger, der torsdag førte til, at den 17-årige mand blev sigtet for overtrædelse af straffelovens §245, der handler om at udøve vold mod en anden person af særlig rå eller farlig karakter.

Han er også sigtet for overtrædelse af straffelovens §264d, der handler om uberettiget at videregive billeder, video eller meddelelser om en andens private forhold.

Politiet mener, at den formodede gerningsmand har delt en video optaget i forbindelsen med hændelsen med mindst en anden person. Den videre efterforskning skal afdække, om den eventuelt kan være delt med flere.

”Vi har modtaget flere henvendelser fra borgerne i sagen, og det var en af disse henvendelser fra en borger, der førte os frem til den 17-årige mand, der nu er sigtet i sagen. Jeg kan ikke komme nærmere ind på, hvad det konkret var, der ledte os i hans retning, fordi vi ikke er færdige med vores efterforskning endnu,” siger vicepolitiinspektør Anders Furbo Therkelsen, som samtidig takker for de henvendelser, politiet har modtaget i forbindelse med sagen.

Den 15-årige blev overfaldet natten til søndag den 7. august på hjørnet af Vestergade og Longsvej i Kerteminde.

Politiet modtog anmeldelsen klokken 02:57.