Snyder med prisen på bland-selv slik i Føtex: Da politiet rykkede ud handlede det om 8 kroner

112

04/03/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Det var en butikskontrollør der slog alarm.

Midt- og Vestsjællands politi måtte den 2. marts rykke ud til supermarkedet Føtex efter de havde fået et opkald om, at en dreng forsøgte at snyde med vægten i bland selv slik.

Det skriver Midt- og Vestsjællands politi i deres døgnrapport

Lidt ekstra slik

Klokken 14.54 indgik der en anmeldelse fra Føtex. Her havde en butikskontrollant afsløret en dreng i at snyde med vægten - og dermed prisen - på en pose bland selv slik.

Politiet fik i supermarkedet kontakt til en 14-årig dreng fra Viby Sjælland, som havde blandet noget bland selv-slik og derefter fået udprintet en prismærkat.

Efterfølgende havde butikskontrollanten set, at han havde puttet ekstra slik i posen, inden han gik til kassen for at betale for slikket.

Kun otte kroner

Det viste sig dog, at slikkets reelle pris kun var 8 kroner større end prisen på prismærkaten, som den 14-årige havde printet. Derfor fandt politiet intet grundlag for at afhøre drengen om bedrageri over for supermarkedet.

Drengen kunne ikke sigtes for noget, fordi han er under den kriminelle lavalder på 15 år, men både hans værger og de sociale myndigheder er blevet underrettet om sagen mod ham.