Vanvittige fremvisninger: Danskere deler ud af de deres vildeste oplevelser med det

Virale historier

08/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Ingen ved helt, hvem man støder ind i, når man skal have en fremvisning. Og på Reddit deler danskere lige nu rundhåndet deres vildeste eksempler.

"Høj på kokaien"

Reddit stiller brugeren GhettoAlps spørgsmålet: "Hvad er det vildeste I har prøvet med forbindelse med en fremvisning af en bolig?"

Og der kommer et hav af svar. Et af svarene er fra Monkeych33se: "Vores ejendomsmæglere var helt brændt af. Det var godt vi selv havde læst på lektien. Første møde foran boligen vælter han ud af sin rustne sænkede Mitsubishi spand sammen med de første 5 tomme redbull dåser. Han fløj rundt, og hvis jeg skulle gætte, helt væk på coke."

Han fortsætter: "Han fortalte alle mulige random ting. 'Det her er teknik skabet' og peger på vandvarmeren. 'Her kommer internettet ind' og peger på fjernvarmen. Og sådan fortsatte det egentligt bare. Der var heldigt vi havde set på en del andre (række)huse i området så vi vidste hvad vi gik ind til lol."

Andre har kommenteret svaret: "I mødte Jeppe.. jeg er misundelig," og ved en anden, kan man nærmest høre et suk: "Jeppe er ret normal i København. Jeg kiggede på huse nord for København(Bagsværd, Lyngby osv)... De ejendomsmæglere var som taget ud af en sketch. Kæmpe douchebags."

"Havde været der før"

Der kommer også andre svar ind. En anden skriver fx: "Næppe decideret vildt, men ved den første fremvisning af et hus, som vi efterfølgende endte med at købe og nu bor i, sked min søn på græsset i forhaven. Vi joker engang imellem med “You break it - you buy it”-princippet i forbindelse med at vi købte det…"

Og en tredje skriver: "Jeg fik tilbudt en ungdomsbolig og skrev til den nuværende lejer om jeg kunne få lov til at se den. Da jeg nåede frem gik det op for mig, at jeg havde været der før. Om natten for et par år siden efter en bytur. Og at beboeren var den samme. Ingen af os italesatte det og jeg var i tvivl om hvorvidt hun kunne huske det. Men forfærdeligt akavet og komisk at blive vist soveværelset osv. i den kontekst."