Trines kamp: Skal betale 400.000 kr. for nødvendig behandling

Virale historier

28/5/23 | 04:45

Foto: Facebook @Trines Kamp Mod ME
Foto: Facebook @Trines Kamp Mod ME

Skrevet af Katrine Lykke

Kort efter datterens fødsel blev Trine Uldum Sejrup ramt af en livsfarlig sygdom. Behandlingen koster 400.000 kr., som hun selv skal betale. Derfor beder hun nu om hjælp på facebook. Hun beder for sit liv.

Trine Uldum Sejrup vågner hver morgen op til smerter, nær-besvimelser og manglende energi. Det skyldes den autoimmune stofskiftesygdom, som hun blev ramt af tilbage i 2017. Trine Uldum Sejrup, der er uddannet pædagog og drømte om at læse videre som psykolog, blev derfor pludselig tvunget til at sætte livet og alle sine drømme på stand-by, og i dag er hun førtidspensionist og plaget af daglige smerter.

Ingen hjælp at få i Danmark

Sygdommen, som Trine Uldum Sejrup er ramt af, kaldes ME, og den er desværre så sjælden, at der ikke findes behandling for den i det danske sundhedssystem. Her kan hun kun få symptombehandling.

Men der er en løsning; hun kan få hjælp i udlandet. Problemet er ”bare”, at den behandling koster 400.000 kr., hvilket Trine Uldum Sejrup som mor og førtidspensionist ikke har råd til at betale. Derfor beder hun nu alle om hjælp.

Hvis Trine Uldum Sejrup ikke får behandlingen, vil sygdommen og de udmattende symptomer kun blive værre med tiden. 

Støt Trines kamp

Du kan følge med og støtte Trine Uldum Sejrups kamp på facebooksiden: "Trines kamp mod ME". Her kan alle støtte, både privatpersoner og virksomheder, og alle donationer modtages med stor taknemlighed. Udover at støtte med et pengebeløb, kan du også donere ting eller lave konkurrencer og auktioner til fordel for den gode sag.

Følg Trines kamp mod ME her: https://www.facebook.com/groups/6137147162988464