"Ti nu stille!": Par skubbet til kanten, efter børn spiller mur på modsat side af deres væg

Virale historier

26/5/23 | 06:35

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Hundebjæf, barnegråd – og nu mur på væg. Det kan være en frustrerende oplevelse at være nabo. Og for dette par blev det skruet op på 110%.

Naboer fra helvede

På den sociale medieplatform, Mumsnet, har en bruger, der gik under navnet @BaiesRosesAmbre, bedt om råd i forbindelse med hendes. Hun hævdede, at hun og hendes mand er ved at miste forstanden med den mængde støj, deres nabo laver:

"Jeg er ved at miste forstanden over den mængde støj, naboens børn laver," siger hun og tilføjer: "Jeg bor i en lejlighed. Selvfølgelig bliver det ikke stille, men jeg kan høre deres hund gø, børn, der græder og skriger. Jeg gider virkelig ikke noget af det her, især da jeg ved, at det er en del af lejlighedslivet, men det er de konstante bank og bank. Det ryster vores lejlighed og kan høres og mærkes i alle rum."

Hun fortsatte sin frusterende udmelding: "De har åbenbart hårde gulve og har ikke lagt nogen tæpper ned, jeg er ved at blive gal. De spiller tydeligvis boldspil, smækker bolde mod vores soveværelses vægge."

Og det er ikke kun i hverdagene, at det sker: "De begyndte at larme kl. 8.00 søndag morgen, lige da jeg gik i bad for at slappe af, hvilket jeg synes er så ubetænksomt på en søndag, at vi desværre er bundet til en kontrakt i 18 måneder."

"Helt uacceptabelt"

En bruger, der gik under navnet @PixieLaLa, besvarede hendes indlæg: "Det irriterer mig, når folk siger, at dette er en normal og acceptabel levende støj," siger han og tilføjer: "At hoppe med bolde på nogens loft, løbe og banke rundt er så modbydeligt og gør folks liv til et helvede. Jeg taler af erfaring. Beklager, at du går igennem denne prøvelse, jeg måtte flytte hjem til sidst.

Til det kommenterede en anden person: "Jeg tror til en vis grad, du har ret, men det er bare en del af at bo i en boligblok. De burde få nogle flere tæpper."