Studerende købte kaffe til hjemløs mand: Så fik han et underligt jobtilbud

Virale historier

08/06/2023

Foto: Carey Miles/Facebook/Shutterstock
Foto: Carey Miles/Facebook/Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

En hjælpsom ung mand fik sig noget af en overraskelse, da han ville hjælpe en hjemløs mand.

Det skader ikke at være næstekærlig.

Det erfarede en ung engelsk mand fra Kent i det sydøstlige England, da han en dag så en hjemløs mand på gaden. Det skriver The Mirror.

Den unge mand, en studerende ved navn Luke Mumford, spottede den hjemløse på Canterbury High Street i byen Canterbury og fik med det samme lyst til at hjælpe ham.

Derfor købte Luke Mumford en stor kop varm kaffe, som han efterfølgende gav til den hjemløse mand, der blev meget glad og taknemmelig.

Men da Luke Mumford, der netop var startet med at studere i byen, havde taget afsked med den hjemløs, kom en fremmed mand pludselig løbende efter ham.

Den fremmede viste sig at være en direktør ved navn Carey Miles, der til daglig er leder af Canterbury Historic River Tours.

Han havde observeret hele optrinnet og set, hvordan Luke havde skænket den hjemløse kaffen – en gestus som han var blevet både imponeret og berørt af.

"Jeg tænkte over det for et øjeblik, og så jagtede jeg den unge mand og råbte efter ham. Jeg var meget imponeret over ham og hans betænksomhed," lyder det fra Carey Miles, der derfor præsenterede Luke Mumford for et tilbud. Et jobtilbud.

"Jeg ønskede at takke ham for hans gode gerning, så vi havde en lille snak, og det viste sig, at han hed Luke Mumford og var en førsteårsstuderende ved Canterbury College. Jeg var så imponeret over ham, at jeg gav ham et job næste år, fortæller direktøren, der samtidig fortæller, at der har været et stigende antal klager over byens unge studerende, som bliver beskyldt for at larme i gadebilledet."

"Der er en masse kritik af studerende her i byen, men jeg ansætter flere af dem, og han (Luke Mumford) virkede til at være en meget hæderlig ung mand," forklarer Carey Miles-

"Jeg ønsker ikke alt mulig omtale. Jeg tænkte bare, at der burde være en smule balance i forhold til alt den dårlige omtale," forklarer Carey Miles.

Luke Mumford blev forståeligt nok overrasket over tilbuddet, som han dog takkede ja til.