Mor følte sig forulempet af svigerfar: Hvad svigermor så afslørede er chokerende

Virale historier

09/6/23 | 04:12

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Magnus Møller

Kvinder, der ammer deres børn, har ofte svært ved det i offentligheden og de kæmper med mange nysgerrige blikke og ofte usikkerheder. Det bliver endnu værre, når amning bliver et stridsemne i ens egen familie - især når det bevæger sig i en ubehagelig retning.

På Reddit deler brugeren ved navn "No_Buy_4881" nogle af sine inderste tanker:

"Jeg er overbevist om, at min svigerfar opfører sig underligt i forhold til min amning. Jeg mener ikke, at det generer ham," skriver kvinden i et indlæg i gruppen "Am I the Asshole?"

Ifølge hende har der tidligere været flere situationer, hvor hendes ægtemands far har vist overdreven interesse for amning og svigerdatterens modermælk.

"For et par måneder siden lavede jeg ispinde til babyer af min brystmælk, og min svigerfar skrev i gruppechatten: 'Jeg vil gerne smage en af dem' efterfulgt af en emoji med hjerte-øjne."

Selvfølgelig gjorde brugeren "No_Buy_4881" opmærksom på, at isen var lavet af hendes modermælk. Hendes svigerfar undskyldte sig og påstod, at han ikke havde lagt mærke til billedteksten.

I weekenden skete der så den næste opsigtsvækkende episode.

"I dag bagte jeg nogle muffins til babyen. Opskriften krævede en halv kop modermælk," forklarer moren til den ni måneder gammel baby. Hendes ægtemands far kom uanmeldt forbi den dag og viste straks interesse for kagerne.

Den klemte mor forklarede derefter til sin svigerfar, at kagerne var til babyen. De består kun af frugt, mel og modermælk. Den nærgående svigerfar blev endda tilbud en helt 'almindelig' kage.

Da moren i en kort periode forlod rummet for at vaske hænder, var der forsvundet en muffin. Hun spurgte først sin mand, men han havde ikke spist den, og da hun så spurgte sin svigerfar, måtte han indrømme sit tyveri.

Kvinden fortæller: "Jeg sagde, at det var klamt, jeg sagde til ham, at de var til babyer og indeholdt modermælk."

Hendes svigerfar forsøgte også at undskylde sig i denne situation og forklarede, at kagerne var "veganske". En undskyldning, som kvinden fandt underlig, da han normalt ikke havde problemer med at spise animalske produkter.

Da kvinden bad svigerfaren om at forlade hendes hus, fordi han efter hendes udsagn var en perverteret klammert, førte det til flere diskussioner i familien.

Til sidst besluttede kvinden sig for at ringe til svigermoren for at løse problemer. Under den samtale fandt hun ud af, at svigerfaren altid havde været 'meget interesseret' i amning.

Og så afslørede hans kone en velbevaret hemmelighed: "Hun fortalte, at hun havde ammet sin mand alene i fire måneder bag en lukket dør."

Derudover havde svigerfaren også været nødt til at skifte job, fordi en kollega klagede over, at han gentagne gange havde forstyrret hendes amning på et mor-barn-værelse.

Det fik kvinden til at træde i karakter.

"Jeg fortalte hende, at min svigerfar ikke er velkommen i nærheden af ​​mig og bad om nøglen til vores hus tilbage."

Selv hendes mand, som i starten ikke forstod, hvorfor hun var blevet så vred, havde nu indset, at hans fars opførsel var uacceptabel.