Søn klædte sig ud som sin mor - årsagen vil få dig til at knække sammen af grin

Virale historier

16/09/2023

Foto: Screenshot, @moniquemeza13_ / TikTok
Foto: Screenshot, @moniquemeza13_ / TikTok

Skrevet af J. Bøgen

Det er godt nok en sjov prank!

En ung mand har klædte sig ud som sin mor offentligt - for at bruge hendes ID til at købe drinks!

Moderen, Monique Meza, fra Florida overraskede internettet fuldstændig over den ekstremt uhyggelige lighed, hun deler med sin søn.

Monique besluttede sig for at have det sjovt med det og brugte TikTok til at dele den sjove prank, der siden har taget internettet med storm. Tjek det ud:

Drengen klæder sig ud som sin mor offentligt og bruger ID til at købe drinks

I en af ​​Moniques videoer, der siden har fået mere end 23 millioner visninger, skrev Monique: "Min søn ser, om han kan blive opfattetsom mig og bruge mit ID."

Overlejringsteksten bekræftede: "Svaret er, han kan."

Komplet make over

TikTok-videoen viser Moniques søn slentrende ind i et rum udstyret med en håndtaske, smykker, en paryk og noget meget tvivlsomt brystpolstring.

Efter at klippet gik viralt, besluttede det livsglade par at teste deres lighed offentligt med en video med titlen: "Mor og søn bytter prank."

Parret rokkede op til en restaurant og begyndte med, at Monique bestilte sig selv en sangria, før de fortalte tjeneren, at hun hurtigt var ved at nappe ud til bilen 'rigtig hurtigt'.

Bortset fra - den person, der vendte tilbage i hendes sæde, var slet ikke Monique, men hendes dobbeltgængersøn, der bar hendes nøjagtige tøj og en anden paryk for at efterligne hendes karakteristiske mørke lokker.

Sønnen forpligtede sig tydeligt til det i næsten alle aspekter og glemte en vigtig ting, da det kom til at efterligne sin mor.

Da den lettere forvirrede tjener dukkede ned i glasset sangria, spurgte sønnen med ekstrem lavmælt stemme: "Tak, og må vi også begynde med nachos."

Overlejringsteksten på TikTok lød: "Tjeneren er så forvirret og prøver at holde på formerne."

Tjeeren bryder derefter ud i et anfald af akavet latter - tydeligt forvirret over hele situationen.

Monique vender så endelig tilbage, da de knækker sammen i et anfald af fnis, da de afslørede spøgen til tjeneren, der fortalte dem: "I fik mig. Det var en god en."

Han fortsatte: "I ligner hinanden. Jeg er rystet. Det samme ansigt..."

Giver internettet latterkramper

Videoen har siden fået næsten 700.000 visninger med bunker af kommentarer fra folk, der er ivrige efter at dele deres reaktioner på den 'morsomme' prank.

En TikTok-bruger skrev: "Yesssss det er endnu bedre end din første video! Jeg er ved at dø!"

En anden skrev: "Dette var alt, hvad jeg håbede og drømte om, det ville være!"

"Absolut sjovt! Det er den dybe stemme, der gør udslaget for mig," spøgte en tredje.

Andre blev også efterladt i sting ved sønnens stemme, mens en anden TikTok-bruger kommenterede: "Hahaha stemmen gav det væk, men de ligner hinanden.

"Venligst, hvorfor hævede han ikke sin stemme?" jokede en sidste seer.

Som mor, som søn ser det ud til.