Smålig hævn eller ej? Nabo giver anden nabo igen på grund af måske for lille hændelse

Virale historier

30/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Folk er blevet delt, efter en nabo pralede af deres måske for smålige hævntogt. Nogle elskede ideen, mens andre mente, at beboeren gik for langt med sine handlinger.

Af alle de mennesker, du ikke ønsker at fornærme, rangerer dine naboer sandsynligvis højt på listen. Tag f.eks. en lejlighedsbeboer, der går ud af deres måde for at genere deres nabo efter at have følt sig fornærmet af beboeren. Det er et typisk eksempel på, hvorfor du ikke bør risikere dine naboers vrede, da de kan gøre dit liv meget besværligt.

Den frække nabo blev vred, efter at deres parkeringsplads-nabo ikke holdt elevatordøren for dem. Derefter førte han en hævnplan ud i livet, som nogle har kaldt den "pettiest" (mest smålige) nogensinde.

I et indlæg på Reddit hvæsede naboen af deres opførsel: "Jeg bor i en lejlighedsbygning, og der er en elevator til lejlighederne i vores del af bygningen. En gang, mens jeg parkerede, gjorde folkene i lejligheden ved siden af mig det samme, og de nåede elevatoren før mig. De så mig gå hen mod døren, mens de gik ind, og der er måske ti meters afstand mellem vores parkeringspladser og elevatoren. Jeg kunne bogstaveligt talt se dem i elevatoren, mens døren lukkede.

Og han fortsatte: "Vi parkerer på tredje kælderniveau, og der er fem etager over jorden. Nu, hver gang jeg ser dem parkere, skynder jeg mig til elevatoren, inden de kan komme ind, og sørger for, at elevatoren stopper på hver etage over mig og derefter under mig, inden den vender tilbage til dem. Jeg sørger også for at parkere så tæt på linjen mellem os som muligt."

Blandede holdninger til det

Som svar sagde en kommentator: "Elsker denne smålige hævn." En anden afslørede: "Jeg gør præcis det samme mod naboerne, der gjorde mig noget skidt," og en anden tilføjede: "Wow! Du kan virkelig bære nag!"

Andre irettesatte naboen og påpegede, at der er flere grunde til, at folk ikke kan lide at dele elevatorer: "Måske ville de bruge elevatoren alene. Måske var de syge. Måske så de dig ikke. Måske havde de travlt. Måske kan de ikke lide dig. Måske er det på tide at give slip," lød et sådant svar, mens en anden skrev: "Jeg holder ikke døren for dig ti meter væk. Kom videre med dig selv," sagde en anden.