Skulle på hyggelig tøsetur: Veninde-gruppe finder skjult kamera i badet

Virale historier

08/05/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Pigen der havde lejet lejligheden troede de andre var paranoide.

En Airbnb-gæst fandt et utroligt 'uhyggeligt' skjult kamera i en ejendom efter at have troet, at hendes ven bare var paranoid.

Det skriver Ladbible

Kvinden er sidenhen gået på TikTok for at dele den rædselsvækkende opdagelse af det hemmelige spionkamera, som var skjult ude af syne for at se mod boligens badeværelsesbruser.

Troede vennerne var paranoide

En gruppe venner, der var på udkig efter at tilbringe en pigeweekend sammen, fik tydeligvis Airbnb-værten fra helvede, efter at have fundet ud af, at de blev filmet uden deres samtykke hele tiden.

Kennedy Calwell og 14 andre boede på en Airbnb i Vancouver, Canada, for at fejre en 30-års fødselsdags, da de afslørede det skjulte kamera.

Opdagelsen kom først, da en af ​​gæsterne blev 'paranoid' over, at de blev overvåget af skjulte kameraer.

Mens Kennedy oprindeligt troede, at hendes kammerater 'bare var dramatiske', besluttede gruppen at dobbelttjekke ejendommen for at være på den sikre side. Og det gjorde de gudskelov.

Tjekkede mistænkelig stikkontakt

Gæsterne tjekkede 'hvert enkelt brusehoved, alle billedrammer, dørhåndtag, overalt i huset for et kamera'.

Efter at have gennemsøgt badeværelset, stødte de på en stikkontakt, der ikke passede til noget apparat, og som slet ikke virkede. På grund af en vis mistanke besluttede de at undersøge stikkontakten - som 'vendte direkte mod bruseren' - og de skilte den ad med en sløv smørkniv.

Og rystende nok opdagede gruppen et lille spionkamera placeret i hullet.

 Kennedy fortalte sine følgere på TikTok:

"Du kan se i toppen her er der ingenting, det ser helt normalt ud. Og så det nederste, se på det lille kamera."

Rapporteret til politiet

De 15 gæster rapportere med det samme fundet til politiet, hvor Kennedy viste et skærmbillede af korrespondance mellem sig selv, en betjent, der tilsyneladende bekræftede tilstedeværelsen af ​​flere kameraer i ejendommen.

Vennerne afventer i øjeblikket resultater tilbage fra politiets analyse af de pågældende skjulte kameraer.

Kennedy huskede: "En del af mig var ikke overbevist om, at det var ægte, og så fandt de kameraerne, hvilket betyder, at vi har været der til en overnatning, hvor flere har været i brusebad og sådan noget."

Lejligheden er siden blevet suspenderet fra hjemmesiden, og en talsmand for Airbnb sagde til LADbible:

"Vi forbyder skjulte kameraer og har tidligere refunderet gæsten, mens vi undersøger denne påstand. "Vi er i kontakt med det lokale politi, mens de fortsætter deres efterforskning."