Rasende kvinde: Nabo fortsætter trods politianmeldelse

Virale historier

16/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Selvom kvinden har anmeldt sin nabo til politiet, har det ikke løst problemet.

Mumsnet har en frustreret forælder givet los for sine frustrationer i et indlæg, der handler om affald og en nabo, der tilsyneladende er usædvanlig ligeglad med, hvor affaldet ender.

Har du nogensinde været træt af din nabo? Det er denne forælder i hvert fald. Og med god grund. At bo ved siden af en rodet nabo er bestemt frustrerende.

Ingen har lyst til at kigge ud af vinduet og se på naboens affald, der venter på at blive fjernet. Men der er kun så meget, man kan gøre.

Rod her og der og alle vegne

"Min nabo smider affald ude foran mit hjem - Jeg har anmeldt dem, men de stopper ikke," fortæller hun opgivende. Frustrationen har nået sit højeste punkt, efter at der er fundet mere affald smidt uden for hjemmet - trods tidligere anmeldelse af naboen for netop det samme problem.

Personen fortæller desuden, at naboerne også roder i baghaven – hvilket er helt fint. Deres baghave, deres rod. Der kan de gøre, hvad de vil. Problemet opstår, når de smider deres affald i den fælles gyde og ude foran andres huse.

Efter at have anmeldt dem til kommunen, som kom og fjernede affaldet, har der ikke været noget i lang tid. Indtil i dag ... "hvor jeg skulle tage skraldespanden ud, og de har smidt mere ting."

Sådan kan hun få bugt med problemet

Kommentarerne strømmer ind fra andre forældre, der giver deres bedste råd til, hvordan problemet kan løses én gang for alle.

En person foreslår at involvere kommunen: "Kommunen hver eneste gang. Deres side, din side eller begge! Det er en gyde, som alle kan bruge, ikke deres personlige affaldssted."

En anden afslører: "Folk smider ting uden for min ejendom, og jeg anmelder det hver eneste gang."

Imens en anden råder til en mere pratisk løsning: "Smid det oven på deres skraldespande, hvis du kan. Gyden fungerer sandsynligvis som en flugtvej i tilfælde af brand for beboerne."