Frustreret nabo tager sagen i egen hånd: Efterlader denne lille seddel på naboens bil

Virale historier

05/05/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af K. Sand

Nabostriden eskalerer.

Parkeringsproblemer skaber splid mellem naboer

En parkeringsstrid har skabt spændinger mellem naboer, da en beboer har taget sagen i egen hånd. En frustreret bilist har udtrykt sin utilfredshed gennem en TikTok-video, hvor de giver en bestemt advarsel til deres nabo om at holde sig inden for sin egen parkeringsbås.

Skarp besked

"Nå, her er han igen. Lige på linjen til min parkeringsplads," siger TikTokeren (@maelenewahl355) i et opslag, som er set over 62.000 gange siden november 2022.

Videoen viser en rød Honda HR-V, hvis førerside-dæk står lige på linjen til parkeringspladsen. Indehaveren af videoen forklarer, at deres lejlighed har to parkeringspladser, hvoraf den ene allerede er optaget af deres egen bil.

Med en ny roommates indflytning lige om hjørnet, er behovet for den ledige parkeringsplads blevet presserende.

"I et forsøg på at løse problemet, har jeg skrevet denne venlige lille seddel," fortæller TikTokeren og viser et håndskrevet brev til naboerne med en anmodning om, at parkere korrekt for at give bedre plads og undgå gener.

Da naboens påståede manglende evne til at overholde denne aftale fortsatte, advarede den frustrerede beboer om, at de ville eskalere sagen ved at involvere både ejendomsforvalteren og grundejerforeningen, hvis situationen ikke forbedredes.

Kreative løsninger andre

Kommentatorer på videoen har foreslået hårdere straffe for den overtrædende parkerer. "Bak ind med din passagerside mod hans førerside og gør det så, at han ikke kan komme ind i sit køretøj," foreslog en kommentator.

En anden, der beskrev sig selv som "smålig", foreslog, "Parkér helt op til døren."

Andre TikTokers har også delt videoer, der viser deres frustration over nabolagets parkeringsproblemer, hvor enkelte har taget hævn ved at parkere ekstremt tæt på biler, der overtræder parkeringsreglerne.

Som eksempelvis en Bentley Continental GT parkeret over linjen i en offentlig parkeringsplads.

En stor Ford pickup besluttede at parkere så tæt på Bentleys førersidedør, at ejeren måtte finde en kreativ løsning for at få adgang til sin bil.

"Parkeringspladsen er nu min," erklærede en bilist i en YouTube-kortfilm efter at have fjernet en affaldsbeholder, der blev brugt til at reservere offentlige vejside-pladser.

Kilde: The Sun