Par påstår at et 'væsen' lever i deres soveværelse: Ingen kan finde ud af, hvad det er

Virale historier

12/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Et par er lige flyttet ind i deres nye bolig. Men alt er ikke som det burde være. De har fundet nogle mærkelige sporlignende markeringer på gulvet i deres nye hjem. Nu har de søgt hjælp på nettet.

Husk at skift alle låse, når du flytter ind et nyt sted. Sådan lyder et godt råd, der skal sikre, at der ikke kommer ubudne gæster. Men hvad nu hvis der allerede lever en ubuden gæst i dit hjem, som ikke skal bruge en nøgle til at komme ind?

Lige præcis den situation er virkeligheden for et par, der hævder, at et "væsen" bor i deres nye bolig.

Parret har uploadet en video på TikTok, der dokumenterer renoveringen af deres nye hjem. De er chokerede over de spor eller markeringer, der er efterladt i støvet i deres hjem.

Ingen kan blive enige om, hvad det er - og sporene er entydigt underlige. Måske kan du se, hvad det er?

Sammen med opslaget på TiKTok har parret skrevet: "Det ser ud til, at vi har et kæledyr, før vi overhovedet er flyttet ind." Hvorefter videoen viser de spor i støvet, som det underlige væsen har efterladt.

TikTok-brugernes svar på videoen er måske mere kreative end et forsøg på at forstå, hvad det er, der bor i deres hus.

Kommentarerne styrer i hvert fald i mange retninger.

En kommentar pointerer, at det ligner et kort, som er med i en Harry Potter-film.

En anden forsøgte med en joke: "En nordamerikansk husflodhest. De er normalt ret fredelige, men kan blive aggressive, når de bliver provokeret."

En tredje tror det er et tog, mens en fjerde også joker: "Det er en teenager. Meget sjældent set i løbet af dagen. Nattetid er deres naturlige habitat."

Kan du se, hvad det er?