Påstår, det virkede: Heks kastede denne forbandelse over venindens ekskæreste

Virale historier

23/05/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Elvira V.

Heksen Alexa Thompson kastede en besværgelse på en fyr, der angiveligt hindrede hans kærlighedsliv – kraftigt. Hun har nu forklaret, hvordan hun fik magien til at ske.

Alexa Thompson, 33 år og bosat i Aberdeen, har praktiseret heksekunst hele sit liv og er vokset op i et hedensk hjem

På grund af sin excentriske baggrund blev Alexa mobbet i skolen. Men nu som voksen anvender Alexa sine magiske evner konstruktivt.

Udover at kaste besværgelser for at spare penge, som angiveligt hjalp hende med at spare 43.000 kr. på seks uger for at hjælpe med en flytning, hævder heksen også at have beskæftiget sig med en fyr og hans manddom:

"En af mine veninder fik det virkelig svært med sin eks, som er far til hendes børn," forklarede Alexa og tilføjede: "Hun kom grædende til mig og sagde, at han blev ved med ikke at dukke op for at se børnene til fordel for at besøge sin nye kæreste.

Og hun fortsatte: "Jeg sagde: 'Lad mig klare det,' og jeg lavede en lille dukke og satte nåle gennem skridtet, hovedet og hjertet. Så udførte jeg en besværgelse, hvor jeg sagde, at indtil han bliver en bedre far, vil han ikke kunne få den op at stå. Mens jeg udførte besværgelsen, satte jeg ild til dukken med lysets flamme, så den blev helt forkullet, og jeg lagde den på hans dørtrin om aftenen, så han kunne se, at den tidligere var blevet brændt."

Og angiveligt gjorde besværgelsen underværker. Ekskæresten bruger nu mindre tid på at have det sjovt med sin nye partner og har forbedret sin opførsel over for sin eks og børn.

Alexa tilføjede: "Jeg vil ikke sige, at det var en forbandelse. Jeg vil sige, at det var en beskyttelsesbesværgelse rettet mod min veninde og hendes børn. Det kostede mig heller ikke noget – dukken blev lavet af græs fra min have, og efter det begyndte han at være meget bedre mod min veninde og deres børn."

Siden 2018 har Alexa delt sin heksekunst og besværgelser på sociale medier. Hun har fået masser af Instagram-følgere under navnet @the_barefoot_witch og mener, at hendes mest populære indhold er besværgelser for at spare penge.

Selvom hekse er blevet fordømt gennem historien, mener Alexa, at folk er blevet mindre dømmende over for hendes baggrund, og de mobbere fra skolen vil nu gerne have heksens tjenester.

Hun forklarede: "Min bedstefar lærte mig at praktisere heksekunst, og mine forældre og mine små fætre og kusiner praktiserer det også – de ser endda spøgelser. Jeg husker, at jeg blev mobbet en del på grund af det, hvilket er ironisk, fordi de børn, der mobbede mig i gymnasiet, er dem, der nu beder mig om tarotkort-læsninger."

Kilde: Daily Star