"Nogen har parkeret i min indkørsel": Så tog han genial hævn

Virale historier

16/06/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Den "selvretfærdige bilist" vil nok tænke sig om en ekstra gang, før de parkerer i en andens indkørsel igen, efter at husejeren besluttede at lære dem en lektion, de aldrig vil glemme.

Den geniale hævn

Husejeren udtænkte den sjove plan, efter at de vendte hjem fra arbejde og fandt deres indkørsel blokeret. Det skriver The Mirror.

"Nogen på vores blok holdt en stor fest, og en person besluttede, at de havde ret til at parkere i min indkørsel," forklarede husejeren i et indlæg på Reddit.

"Husk på, at min indkørsel kun har plads til en bil og er flankeret af en støttemur på begge sider og med en garage i enden. Det er stort set umuligt for en bugseringsvogn at trække dem ud uden at beskadige min ejendom."

Med begrænsede parkeringsmuligheder på en travl fredag aften valgte beboeren den nemmeste løsning. "Da jeg så det og manglede parkeringsplads på gaden, tog jeg det som et tegn på at parkere lige bag dem i min indkørsel."

Desværre skabte dette ultimativt et problem for den "selvretfærdige bilist", som hun blev kaldt. Da hun senere bankede på døren og "krævede", at ejeren flyttede deres bil, så hun kunne køre derfra, nægtede han det.

Han fortalte: "Eftersom de krævede det, informerede jeg dem om, at jeg havde drukket og ikke ville flytte min bil." Rasende ringede bilisten til politiet, men da en betjent kom, gav ejeren det samme svar.

"Da politiet bankede på min dør, sørgede jeg for at tage en øl fra køleskabet, før jeg åbnede for at tale med betjenten. Jeg fortalte ham, at efter jeg var kommet hjem, slappede jeg af og havde drukket, og jeg var ikke i stand til at køre bil.

"På dette tidspunkt var deres hænder bundet, fordi de ikke kunne bugse hendes bil ud, jeg er ikke i stand til at køre, og jeg har parkeret lovligt i min indkørsel," hævdede forfatteren.

Ejeren stoppede ikke der, de besluttede at forlænge deres hævn. "Jeg endte med at fortælle den selvretfærdige parkerende, at da det var en lang weekend, ville jeg være i en weekendlang druktur, og de kunne komme og flytte min bil, når jeg går på arbejde tirsdag," konkluderede indlægget.

Kommentatorer vild med plan

Historien faldt i god jord hos underholdte kommentatorer, der roste planen, selvom nogle foreslog, at husejeren burde have taget det endnu længere: "Den fuldstændig forpulede selvretfærdighed ved at parkere i en andens indkørsel uden tilladelse," fortalte en og tilføjede: "Jeg ville have taget en Uber på arbejde tirsdag bare som en ekstra f**k you."

En anden jokede: "Det ville være sjovt, hvis originalforfatteren arbejder hjemmefra, så ville den selvretfærdige parkerende stadig vente."