Nægtede bryllupsfotograf mad: Så tog han sin uventede hævn

Virale historier

18/05/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Det burde være en selvfølge ikke at udnytte folk, der gør dig en stor tjeneste. Men sådan er det åbenbart ikke for alle. Dette måtte et bryllupspar sande mit under maden, da de sagde nej til, at bryllupsfotograf måtte holde pause.

Parret hyrede en hundefrisør

Normalt tog manden ikke billeder af mennesker, men arbejdede i stedet med at klippe og frisere hunde. Og ja, så tog han også billeder af dem og lagde dem på sit Instagram.

Alligevel blev han dog spurgt af sin ven, manden i bryllupsparret, om ikke han ville tage billeder til deres bryllup: "Jeg fortalte ham, at det ikke var min stærke side, men han sagde, at det ikke gjorde noget, at billederne ikke var perfekte. Derfor sagde jeg ja," fortalte han og tilføjede, at han blot fik 1500 kroner for billederne.

Det skriver Daily Mail.

Nægtet pause

Manden startede klokken 11 om formiddagen og skulle allerede være færdig klokken 19.30. Til festen var det ulideligt varmt, og airconditioningen duede ikke længere. Han havde det derfor stramt med det.

Omkring klokken 17 var han så træt i benene og ønskede blot at holde en kort pause på 20 minutter. Det blev han dog nægtet med ordene: "Det er vigtigt, du tager billeder nu. Enten gør du det, ellers betaler jeg dig ikke."

Faktisk havde den utaknemmelige vært ikke engang gemt et sæde til ham som en lille tak for at få hans arbejde til sulteløn.

Slettede billederne

Varmen, sulten og den generelle irritation over den behandling gjorde, at han spurgte sin "ven": "Er du sikker på, at jeg ikke må få en pause?" Personen insisterede og sagde, at hvis han satte sig nu, så blev han ikke betalt.

Personen sukkede dybt og trykkede derefter slet på alle billederne. Derefter tog han afsted, mens brudgommen blev virkelig vred.

Bryllupsparret har ikke ønsket at udtale sig om sagen og har været væk fra de sociale medier, mens folk har ønsket at få dem til at sige noget om sagen.