Naboens hund tisser i min have: Beboer tog hurtigt handling

Virale historier

09/09/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shitterstock

Skrevet af Emil B.

En beboer blev tydeligt frustreret, da han opdagede, at naboens hund tissede i hans have. Beboeren tog en alternativ metode i brug til problemet.

Hundeejere har ingen kontrol, når deres hunde beslutter at tisse på tilfældige steder, men nogen vil vide, at de skal undgå at lufte dem i visse områder for at undgå andres vrede.

Selvom hundeejere ikke vil få en bøde, hvis deres hund lader vandet på en andens grund uden tilladelse, kan de blive anklaget for ulovlig indtrængen eller vandalisme, hvis det bliver til en vane. Men i de fleste tilfælde undgår hundeejere dette ved at lade deres hunde tisse på offentlige områder som parker.

Tog alternativ metode i brug

Dette betyder imidlertid ikke, at alle hundeejere tænker ens. Og dette gjaldt for netop én person, da vedkommende opdagede, at naboens hund tissede i hans have, hvilket skabte stor vrede. På Reddit valgte boligejeren at fortælle, at de var nødt til at installere et hemmeligt overvågningskamera for at fange naboens handlinger.

Boligejeren forklarede: ”Min nabo fortsatte med at føre sin hund ind i min have for at tisse 2 gange om dagen. Jeg bor i et rækkehus og har en lille forhave samt en lille sidehave, da jeg bor for enden af vejen. For over et år siden begyndte jeg at lægge mærke til, at min nabo på tværs af gaden fra min have, lod sin hund tisse ,og det føltes som om jeg så det ret ofte.”

Boligejeren tilføjede yderligere: ”Jeg installerede et sikkerhedskamera foran mit rækkehus, og hver eneste dag om morgenen og aftenen fangede det hende, når hun gik sammen med sin labrador fra hendes indkørsel til min forhave og lod hunden tisse, hvorefter de vendte om og gik hjem.”

Søgte råd på SoMe

Da de søgte råd om hele situationen, spurgte beboeren ud på Reddit: ”-Hvad skal jeg gøre i denne situation? Skal jeg tage det op direkte med mine naboer?” Nogle brugere kom med forskellige forslag til at håndtere den noget usædvanlige situation. En bruger kom med dette forslag: ”Jeg ville løbe ud, næste gang det sker, og høfligt bede om ikke at lade hunden tisse der, da det ødelægger din græsplæne.”

En anden person skrev: ”Jeg ville møde hende derude og konfrontere hende om morgenen. Det, hun gør, er så uhøfligt og respektløst, at du bliver nødt til at konfrontere hende. Der er ingen grund til at være venlig eller undskyldende. Det vil hun sandsynligvis heller ikke være. Hvis det ikke virker, så stå der med en vandslange på det tidspunkt, hun normalt kommer over. Herefter vil hun helt sikkert finde et nyt sted til sin hund, og det burde være i hendes egen have.”