Nabo chokeret: Ser pludselig, hvad naboen gør med hans have

Virale historier

15/9/23 | 08:09

Kilde: Pexels @Blue Bird
Kilde: Pexels @Blue Bird

Skrevet af Emil B.

En beboer blev frustreret, da de opdagede, hvad deres nabo havde gang i med haven – og så installerede han hemmeligt kamera for at tage hende på fersk gerning.

Hundeejere har ingen kontrol, når deres hunde beslutter sig for at tisse på tilfældige steder, men nogle vil vide at undgå at gå dem på visse områder for at undgå andres vrede.

Selvom hundeejere ikke bliver pålagt bøder, hvis deres hund besørger sig på en andens ejendom uden deres tilladelse, kan de blive anklaget for husfredskrænkelse eller hærværk, hvis de gør det til en vane, og hvis personen beslutter sig for at gå rettens vej. Men i de fleste tilfælde undgår ejere dette ved at lade deres hunde tisse på offentlige steder som parker.

Dette betyder dog ikke, at alle hundeejere tænker ens. For én person havde det at finde ud af, at deres nabo lod hendes hund tisse i deres have, gjort dem rasende.

Reddit delte ejeren af huset, at de var nødt til at installere et hemmeligt sikkerhedskamera for at fange naboen på fersk gerning.

Han fortalte, at "min nabo fortsætter med at bringe sin hund til min have for at tisse to gange om dagen. Jeg bor i et rækkehus og har en lille forhave (plus en lille sidehave, da jeg er en ende-enhed). For over et år siden begyndte jeg at lægge mærke til et mønster med min nabo på tværs af gaden/diagonalt fra mig i min have, mens hendes hund tissede, og det føltes som om jeg så dette ret ofte."

De tilføjede: "Jeg installerede et sikkerhedskamera på forsiden af mit rækkehus, og hver eneste dag om morgenen og aftenen fanger det hende, mens hun går med sin gule labrador fra hendes indkørsel direkte til min forhave, hvor hunden squatter for at tisse, så vender de om og går hjem."

Ville have andres holdning til det

Efter at have bedt om råd om situationen, sagde beboeren: "Hvad skal jeg gøre i denne situation? Skal jeg tage det op direkte med mine naboer?"

Nogle kunne tilbyde nyttige forslag, da en person sagde: "Jeg ville løbe ud næste gang det sker og høfligt bede hende om ikke at lade sin hund tisse der, da det ødelægger din græsplæne."

En anden person skrev: "Jeg ville møde hende derude og konfrontere hende en morgen. Det, hun gør, er så uhøfligt og respektløst, at du kun give hende igen med ord! Der er ingen grund til at være venlig eller undskyldende. Det vil hun nok heller ikke være. Hvis det ikke virker, så stå derude med en haveslange på det tidspunkt, hvor hun normalt kommer over. Så finder hun et nyt sted til sin hund at gøre sine behov. Det burde være i hendes egen have!"