Mystisk lyd under børnehospital skræmmer hele verden: Se videoen hvis du tør

Virale historier

16/08/2023

Foto: Screendump, Youtube
Foto: Screendump, Youtube

Skrevet af Redaktionen

En hårdrejsende video fra et brasiliansk børnehospital giver i øjeblikket mareridt verden over.

En video har gennem flere år sendt kuldegysninger ned at ryggen på alverdens internetbrugere, der har svært ved at vide, hvad de skal tro. Det skriver Someecards.com.

Da videoen først ramte nettet, stod der i beskrivelsen, at optagelserne stammede fra et brasiliansk lighus på Legal Medical Institute i byen Cuiabá, men denne påstand er siden blevet afvist.

Sandheden er dog på ingen måde mindre skræmmende, da de rystede optagelser i virkeligheden viser sig at stamme fra en mørk kældergang under børnehospitalet Center for Comprehensive Care for Children and Adolescents i byen Araucária – også i Brasilien.

På videoen, der er optaget af en pedel på hospitalet, forsøger han sammen med en kollega at finde ud af, hvor en række høje brag stammer fra.

Langsomt bevæger de to mænd sig hen af den mørke kældergang, mens lyset kommer og går, som havde det været en gyserfilm.

Man da det pludselig går op for de to mænd, hvor lyden stammer fra, står det hurtigt klart, at den uhyggelige gyserfilm faktisk udspiller sig i virkeligheden.

For enden af gange går lågen til et rødt brandskab nemlig op og i med taktfaste høje brag, mens ét uhyggeligt spørgsmål breder sig sammen med en isende følelse af frygt:

"Hvem smækker med lågen?"

Svaret udebliver, for da de to mænd, efter hvad der føles som evigheder, endelig når ned for anden af gangen, er der ingen at se, men endnu mere skræmmende bliver det, da skabslågen pludselig stopper med at smække.

De to mænd såvel som videoens seere står derfor tilbage med et tomt brandskab, en uhyggelig stilhed og en frygtelig følelse af, at nogen eller noget er til stede i den mørke gang.

Siden har mange været ude og afskrive videoen som fup, mens andre frygter, at videoen af skræmmende sand, og at der dermed er mere mellem himmel og jord.

Én ting er i hvert fald sikkert: Efter videoens offentliggørelse står folk næppe i kø for at bevæge sig ned i de mørke gange under det gamle børnehospital.