Mormor som poledancer: Hendes liv begyndte først, da hun startede på det som 50-årig

Virale historier

11/09/2023

Foto: @kerrygoldfitness/CATERS NEWS
Foto: @kerrygoldfitness/CATERS NEWS

Skrevet af Emil B.

Denne superfitte bedstemor lader ikke alderen stoppe hende. Hun begyndte at danse pole i sine 50'ere og hævder, at hun er i den bedste form i sit liv efter at have kæmpet med en spiseforstyrrelse i sin ungdom.

De fleste mennesker begynder at tage livet lidt langsommere, når de bliver ældre og nyder en afslappet takt, men ikke denne kvinde.

Hun begyndte at danse pole i sine 50'ere og ikke har til hensigt at sætte farten ned. Hun hævder endda, at hendes liv "begyndte ved 50" og at hun er i den bedste form, hun nogensinde har været i.

Poleentusiasten, Kerry Burnett, 53 år gammel, fandt endelig sin identitet, da hun opdagede pole fitness og begyndte at gå i fitnesscentret. Nu tjener hun til livets ophold som pole fitnessstjerne, underviser i poleklasser og deltager i shows, og hævder, at det er "den bedste følelse i verden".

Som hun fortalte: "Da jeg var 47 år, lavede jeg en ønskeliste med ting, jeg gerne ville prøve, og jeg har altid ønsket at danse pole, men jeg var bekymret for, at jeg var for gammel. Det var så sent i livet, men det var første gang, jeg nogensinde følte mig så tilpas – både indeni og udenpå. Jeg føler virkelig, at skæbnen lagde dette min vej, ikke kun for at genoprette min krop, men for at slippe af med den negativitet, der følger med den," forklarede hun.

Hun havde kun planlagt at tage et hold for at sætte et flueben ud for sin liste, men hun fandt en passion og kærlighed til sporten og tjente til livets ophold på det – og deltog endda også i poleshows.

Hun uddybede yderligere: "Jeg skulle kun tage et hold, men timen var så forfriskende og ikke-dømmende. Der var alle mulige kropstyper, så nu er jeg stærkere, end jeg nogensinde har været før. Jeg har faktisk også begyndt at optræde i poleshows siden da, hvilket hvis du havde fortalt mig, at jeg ville gøre det, da jeg først begyndte, ville jeg sige nej på ingen måde, men dette er nu min karriere, og jeg får lov til at rejse verden rundt og gøre det."

Nu i den bedste form af sit liv, ser hun tilbage på sin ungdom og hævder, at hun engang fik at vide, at hun var "for fed til at være danser", hvilket udløste en spiseforstyrrelse og konstant bevidsthed om sin vægt.

Hun blev inspireret senere i livet, da hun så andre kvinder i god form og besluttede selv at ændre sit liv: "Jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle holde vægten væk, bortset fra at kaste op, det var en meget ensom oplevelse. Så en dag, cirka 20 år senere, gik jeg forbi et fitnesscenter og så alle disse fantastiske kvinder med store muskler, og jeg beundrede virkelig, hvordan de så ud. De var så selvsikre, og det ønskede jeg for mig selv, så begyndte jeg at gå og følte mig virkelig godt tilpas med mig selv for første gang i mit liv.