Mor til tvillinger gik i chok efter DNA-svar: Børnene havde to forskellige fædre

Virale historier

17/5/23 | 11:49

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

En ung 19-årig pige er blevet hovedpersonen i en meget sjælden sag. Hun fødte nemlig tvillinger, der ikke havde den samme far.

Det er kun 20. gang, at et tilfælde af tvillinger med to forskellige fædre er blevet registreret. Det fortæller kvindens fødselslæge, Túlio Jorge Franco.

Den 19-årig pige fra Brasilien kom under lykkelige omstændigheder, og opdagede så, at hun ventede tvillinger.

Da de to babyer kom til verden, lignede de hinanden meget. Men da tvillingerne var otte måneder gammel, opstod der pludselig tvivl om faderskabet.

Manden, der var opfattet som tvillingerne far, fik foretaget en DNA-test, og resultatet var overraskende. Det ene barn var nemlig hans, men det var det andet ikke.

Derefter kom historien frem, nemlig at den 19-årige pigen havde sex med to mænd på den samme dag. Selvom det er næsten umuligt, så blev hun altså gravid med dem begge på samme tid. Selv havde hun aldrig troet, at det var muligt at være gravid med to forskellige mænd på en gang.

Fødselslægen forklarede: "Det er muligt, det kan ske, når to æg fra den samme mor bliver befrugtet af forskellige mænd. Babyerne deler moderens genetiske materiale, men vokser i forskellige moderkager."

Tvillingerne er i dag et år og fire måneder gamle, de blev begge født raske og har aldrig haft helbredsproblemer.