Mor skulle bare shoppe - fik et brev, der knuste hende

Virale historier

06/5/23 | 05:35

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

En mor og hendes datter skulle på shoppetur, men det endte sørgeligt. En anden shopper valgte nemlig at overfuse moren i et brev, der blev efterladt ved bilen

En kvinde og hendes mor blev efterladt knust efter at have vendt tilbage til morens bil for at finde en uhøflig seddel, der satte spørgsmålstegn ved hendes handicap.

Efter en nylig shoppingtur i Canberra, Australien, vendte de unavngivne kvinder tilbage til bilen for at finde det passivt aggressive brev.

Det skriver The Mirror.

Er du virkelig handicappet?

I brevet til moren stod der: "Hej, er du virkelig handicappet? I gik begge fra jeres bil som atleter. Følg venligst reglerne."

Datteren, der kørte sin mors bil, sagde, at den anonyme skribent havde den "absolut frækhed" til at fælde dom over morens situation.

Hun valgte at udskammede dem på nettet, hvor hun skrev: "Min mor er handicappet, hendes handicap er ikke synligt. Hun fik lovligt en handicapparkeringstilladelse, fordi hun er HANDICAPPET! Hvilken idiot."

Folket fælder dom

Et billede af sedlen er siden cirkuleret på Reddit, hvor folk er lige så forfærdede.

En skrev: "Det er virkelig en idiotisk handling. Lad venligst din mor vide, at resten af samfundet ikke dømmer folk sådan her, det er en handling af en ensom kujon."

En anden sagde: "OMG, forfatteren af den note er nødt til at smutte lige nu, og så smutte noget mere.

"Jeg er ked af, at du var i den modtagende ende af dette. Jeg håber, din mor vil fortsætte med at bruge handicapparkering."

"Når vi sikrer, at mennesker med handicap har adgang, vinder samfundet."

Og en tredje tilføjede: "Nogen må have haft en meget dårlig dag. Jeg er ked af, at du fandt denne seddel på din bil."

"Der er ingen grund til nogensinde at begrunde, hvorfor du har et handicappet 'mærkat'. Det er ingens sag, men din egen, uanset hvor grusomme nogle mennesker er ved at minde dig om, at du har en."