Mor lader ni-årig datter tatovere hende som træning

Virale historier

17/04/2023

Billede: Christine Fleming
Billede: Christine Fleming

Skrevet af Emil B.

Der er ikke mange ni-årige, der går med tatorvørdrømme, men for denne her ni årige pige var det netop, hvad hun gerne ville. Og moren blev første "kunde."

Løb risikoen

Christine Fleming, der selv er tatovør i Canada, ville introducere hendes datter for sin egen passion, der netop var tatovering. Og datteren blev så bidt af det, at hun selv besluttede sig for at ville tatovere .

Den dengang otte-årige startede sin blækrejse på kunstigt hud, men sidste år fik hendes mor tatoveret et simpelt hjerte på benet. Og i de sidste tolv måneder er det blevet til endnu flere tatoveringer for datten.

Imponeret over hendes evner

Når hun fortæller om sin modige beslutning, siger hun:"Jeg lod hende lave et lille hjerte på mit ben, og det gik overraskende godt. Hun er virkelig god til at følge instruktionerne, og jeg guider hende igennem det. Hun har lavet en sommerfugl og en lille blomst. Jeg er ikke så bekymret for, om det er perfekt eller noget. Jeg er imponeret over, hvordan det blev."

Moren fortæller også, at hun lod hende prøve det på kunstig hud, men det var svært at lære hende det på det. Derfor tog moren beslutningen om at ville lære hendes datter det på ægte hud.

Udvælger lette motiver

For moren er det vigtigt at give hendes datter en successoplevelse. Derfor har hun også hjulpet hende med at udvælge motiver, der giver netop det: "Jeg vælger noget, der vil være nemmere for hende. Hun er virkelig stolt af sig selv. Hun har fået et selvtillidsboost," men som hun også siger: "Hun er hård ved sig selv, hvis en linje ikke går perfekt."

Moren har dog også sagt, at hun ikke vil "presse hende til at blive ved med at gøre det, hvis der er andet, hun hellere vil. Det gode ved tatovering er, at du har din egen frihed til at rejse og lave din egen tidsplan."