Mor afslørede hemmelighed og sønnen tog DNA-test - fandt ud af, der er 35 andre som ham

Virale historier

26/5/23 | 13:45

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Jens Asbjørn Bøgen

Han forstår godt, hvorfor moderen holdt det hemmeligt.

En mand er blevet efterladt i syv sind efter at have opdaget, at han har mindst 35 halvsøskende.

Den chokerende opdagelse kom efter, at hans mor havde forklaret ham, at hun tyede til en sæddoner, da hun kæmpede med at blive gravid i sin tid. Hun havde holdt det hemmeligt for sin søn indtil nu, men da manden først fik sandheden at vide, kunne han ikke dy sig for at tage en DNA-test for at lære mere om sit ophav.

Og det var altså her, han fandt ud af, at der er mindst 35 andre mennesker i denne verden, som har den samme far som ham selv.

På internetforummet Reddit forklarer manden, at han godt forstår, at moderen holdt sandheden skjult for ham, men han ville dog ønske, hun havde fortalt sandheden tidligere.

"Det er virkelig vigtigt at vide for genetisk sygdom og at undgå incest," skriver han på Reddit og fortsætter:

"Det var det sværeste for min egentlige far, fordi han ikke vidste det. Jeg knytter ikke så meget følelser til biologisk faderskab, al faderæren går til min rigtige far, der opfostrede mig."

Gruppechat for halvsøskende

Siden han tog DNA-testen, har manden opsporet sin biologiske far og 35 af hans halvsøskende, som mødtes efter at have taget deres egne tests.

"Der er sikkert mange flere derude," tilføjede manden på Reddit. "Jeg ville elske at [møde dem] - de havde et gensyn med vores donor sidste sommer. Vi er (donor + halvsøskende) er i en gruppechat, så det har været fantastisk."

"Han [biologisk far] kommer ikke så meget på Facebook, så vi har ikke talt direkte. Jeg har ikke rigtig planer om at henvende mig til ham eller noget, men jeg glæder mig til at lære dem at kende."

"Han har været super venlig og villig til at møde alle. Det er fedt at have nye venner/familie!"

Ikke det eneste chokerende resultat

DNA-testen viste sig dog at rumme på mere opsigtsvækkende information om mandens ophav. Han skriver på Reddit, at han opdagede, at han har mere neandertaler-DNA end de fleste andre, der har brugt tjenesten.

Hans resultater lyder: "Du har mere neandertaler-DNA end 66 procent af andre kunder. Neandertalere var forhistoriske mennesker, som krydsede sig med moderne mennesker, før de forsvandt for omkring 40.000 år siden."

Kilde: Mirror