"Min nabo bliver ved at bruge mit vand – uden han betaler for det"

Virale historier

20/06/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

En beboer var chokeret over at opdage, at hendes nabo havde brugt hendes havehane i flere måneder, efter at hun så manden vaske biler med studsen tilsluttet hendes vandmåler.

Smækket nabo ude

En rasende kvinde har smækket sin "uvidende" nabo ude af vandsystemet, efter hun opdagede, at han har brugt hendes havehane i flere måneder. Den travle arbejder tog sin ældre nabo på fersk gerning, da hun vendte hjem efter en lang vagt og så ham vaske sine to biler ved hjælp af hendes vandstuds.

Det var dog ikke et enkeltstående tilfælde. Da kvinden konfronterede sin nabo med brug af hanen, der er forbundet til hendes vandmåler, indrømmede han, at han havde brugt den i flere måneder.

Han nægtede også at stoppe med at bruge den hane, hun betaler for, og hævdede, at han ikke har sin egen, selvom kvindens udlejer siger noget andet.

Delte sit indlæg

Kvinden delte sin udfordring i et indlæg på Reddit og fortalte, at situationen har udfordret hendes på grund af hendes mentale helbred: "Jeg lider af angst og fik næsten et panikanfald efter min vagt på grund af dette og stoler ikke længere på min nabo."

Desuden er hun usikker på, hvordan hun kan forhindre ham i at "stjæle mit vand. Jeg spurgte min udlejer, hvordan man sikrer, at dette ikke fortsætter med at ske, når jeg og min partner er væk på arbejde (normalt 5 dage om ugen, 12/13 timer om dagen med pendling), og min udlejer sagde, at han vil tale med min nabo om det."

Hun fortsatte: "Jeg købte en taplås og masterlås på Amazon, jeg ville bare ønske, det kom ASAP. Jeg kan simpelthen ikke tro, at folk er så uvidende. Mit vandforbrug er steget i vejret. Hvis vi går over en vis mængde vand om måneden, så skal vi betale."

Brugere svært ved at hjælpe hende

Desværre kæmpede kommentatorer for at tilbyde nyttige løsninger. En foreslog: "Luk for vandet til din side af huset, før du går på arbejde. De kan ikke bruge det, der ikke er tændt."

Til det svarede kvinden dog: "Vores udvendige vandafspærring er lige ved siden af ​​deres, og hvis de havde værktøjet eller skruenøglen, kunne de bare tænde for det igen, uden vi vidste det."