McDonalds fan deler genialt trick: Vil begejstre alle kaffe-fans

Virale historier

30/07/2023

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Skrevet af Kathrine Frich

Skal du prøve denne kombination næste gang du er på McDonalds?

Når det kommer til McDonald's, har alle deres favoritter og go-to, når de bestiller, men nogle tager det et skridt endnu længere og skaber deres egne skæve kombinationer, som de kan nyde.

Det skriver Mirror

Uanset om du er en af ​​dem, der elsker at dyppe chips i milkshakes, kombinere en Chicken Mayo og en Big Mac eller endda lave en "surf and turf" ved at putte en Filet O' Fish i en Cheeseburger, elsker folk at dele deres McDonald's 'hemmelige menu' hacks.

Deler et nyt påfund

Hvis du er en kaffeelsker, så er denne helt sikkert noget for dig, da en McDonald's-fan har delt en opfindsom måde at nyde de elskede milkshakes på, og alt hvad du behøver er to simple ingredienser du kan finde på McDonalds, der giver din højt elskede kaffepause et stort skridt op.

Ved at dele sit påfund på TikTok Ellie-Jayne, der går under navnet @elliematthews, viste hun, hvordan du nemt kan lave en espresso-milkshake, og folk elsker hendes idé, med hendes video, der har fået 41.000 visninger og over 2.000 likes.

Den kreative kaffeelsker udsendte sin video, mens hun gav den en chance, og sagde, at hun 10/10 ville anbefale den unikke kombination.

Espresso milkshake

Da Ellie-Jayne bestilte en dobbelt espresso og en medium vaniljemilkshake, hældte Ellie-Jayne forsigtigt kaffeshottet i vaniljemilkshaken og rørte rundt for at lave drinken og fortalte, hvordan det var "så sjovt", da hun blandede milkshaken sammen.

Mange mennesker er imponerede over videoen, og mange vil også gerne prøve den, med en TikToker, der kommenterede: "Den ser LÆKKERT ud."

En anden bruger, som også er fan af drinken, foreslog: "Bed dem næste gang om at putte is i espressoen, så den ikke smelter milkshaken."

"Det er dejligt, jeg drikker det her lige nu, og det er lækkert," svarede en mere.

"Omg mangler bogstaveligt talt stadig at prøve dette," skrev en, og Ellie Jayne svarede "Det er så lækkert"