Mor nægter at give sin 15-årige søn en dør på sit værelse: "Han skjuler ting for mig"

Virale historier

29/03/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mia R.

En mor bliver heftigt kritiseret for at nægte sin teenagesøn en dør på sit værelse: Hun mener, han skjuler ting for hende.

En mor er kommet under beskydning for at nægte sin teenage-søn en dør på hans værelse, fordi hun er bekymret for, at han vil begynde at skjule ting for hende.

Hun forklarede, hvordan hendes 15-årige søn bliver ved med at 'plage' hende for at få installeret en dør for hans privatliv – men hun afviser hans anmodninger med at sige, at han kan få en, når han flytter ud og ind i sit eget hus.

Kritik af manglende privatliv

Hun har udtalt: "Min 15-årige søn bliver ved med at bede mig om en dør på sit værelse. Jeg fortæller ham hele tiden, at når han er flyttet ud, kan han få en. Hvordan får jeg ham til at stoppe med at bede mig om det?" Forarget gik andre forældre til kommentarfeltet for at fordømme hendes adfærd og påpegede, at alle fortjener privatliv, især i deres egne hjem.

En bruger, der har oplevet en noget lignende oplevelse, sagde: "Du får ham til at holde op med at bede dig ved at give ham en dør. Jeg er lidt ældre end din søn, jeg har en dør, men jeg må ikke lukke den. Jeg gør ikke noget mærkeligt eller ulovligt på mit værelse, jeg er bogstaveligt talt bare en teenager med autisme, der normalt tegner eller er på min telefon."

Brugeren uddybede sit synspunkt: "At ikke have privatliv har fået mig til at få panikanfald, og jeg er ekstremt paranoid. Jeg kan ikke ringe til mine venner eller se en video uden hovedtelefoner. Jeg bryder mig ikke om mine forældre på grund af dette, selvom jeg selvfølgelig stadig elsker dem. Giv ham en dør."

Betydningen af privatliv for en teenager

En anden bruger tilføjede: "Medmindre han er en afvigende, er der ingen grund til, at han ikke skal have sin egen dør, især som 15-årig fortjener børn en vis grad af privatliv. Jeg siger ikke, at man skal lade dem låse sig inde og være ukommunikative. Jeg siger bare, at han i det mindste fortjener en dør til sit værelse. Hvad foregår der i dit hus, når dørene skal fjernes?"

En tredje bruger sagde: "Hvorfor i alverden skulle han ikke have en dør på sit værelse? Det er forfærdeligt! Han er 15, ikke 2. En dreng på den alder har brug for privatliv. Han skal kunne lukke sin dør og være alene, når han vil. Du kan stadig tjekke op på ham. Sørg for, at han har det godt, samtidig med at du giver ham noget respekt."

"Hvis døren er lukket, så bank på, før du går ind. Jeg forstår ikke forældre i dag! Vær glad for, at han er hjemme og ikke ude et sted og gøre, hvem ved hvad. Om 2 til 3 år kan han flytte ud af dit hus. Du vil ikke kunne stoppe ham fra at gøre noget. Gør livet behageligt derhjemme, så han ikke behøver at tælle dagene ned til at flytte," var dommen fra en anden.

Kilde: The Mirror