Mand tror ikke sine egne øjne: "Min nabo kræver at jeg styrer hvor mine træers blade flyver hen"

Virale historier

21/05/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Naboen truer med at fælde mandens træer

En mand er blevet forvirret efter at have modtaget et ondskabsfuldt brev fra sin nabo, der beordrede ham til at forhindre, at hans træblade blæser over i hans have.

Det skriver Mirror

Manden forklarede, at han har kastanjetræer i bunden af ​​sin have - men gør en bevidst indsats for at rydde op efter de nedfaldne blade i løbet af året.

Ryd op eller jeg fælder dem

Men fordi han ikke ryddede dem hurtigt nok op, fik han tilsendt et "uhøfligt" brev med posten fra en 'anonym' nabo, hvor han truede med at fælde mandens træer, hvis han ikke fik en stopper for det.

Manden lavede et opslag på det sociale medie Reddit:

"Min skøre nabo efterlod et trusselsbrev i vores postkasse - ingen afsenderadresse. Vi har en idé om, hvem det var (han har været en problemnabo før), men kan ikke sige det med sikkerhed, da der er ikke en returadresse," skriver manden og fortsætter:

"Vi har kastanjetræer i vores baghave. Tilsyneladende er han vred over, at bladene fra de træer blæser ind i hans have."

Skulle bare have spurgt pænt

Manden, der bor i Pennsylvania i Amerika, fortsatte med at forklare, hvordan hans nabo startede med truslerne, før han overhovedet talte med ham om det.

"Hvis han havde talt pænt til os om det, ville vi have revet bladene op lidt før - ingen skade, ingen problemer. Vi er fornuftige mennesker," fortæller han og tilføjede:

"Brevet var dog latterligt sarkastisk, uhøfligt, og han truede med at fælde vores træer. Han har aldrig talt med os om dette før dette brev og har automatisk eskaleret det til en trussel om at ødelægge vores ejendom, hvilket vi ikke tager affære. Grene fra vores træer strækker sig ikke ud fra vores ejendom, og de er faktisk ret små stadig."

Manden tager truslen alvorligt og logger nu en politianmeldelse og har installeret sikkerhedskameraer omkring sin ejendom.

Kan være penge værd

Han spurgte Reddit-brugerne:

"Hvis han forsøger at beskadige vores træer, spekulerer jeg på, hvad mine juridiske muligheder er? [Er der] noget andet, jeg bør gøre for at beskytte mig selv? Måske sætte et skilt uden adgang et sted op?"

Som svar sagde en bruger: "Lovligt kan du lade dine blade blæse, så din nabo kan rydde op. Etisk og moralsk er det en elendig ting at gøre. Ignorer brevet, hold dine blade revet sammen, så de ikke forårsager mere arbejde for din nabo."

En anden bruger tilføjede: "Træer, afhængigt af alder og race, kan selvfølgelig have ekstremt høj værdi. Få dem vurderet, så hvis de er beskadigede, ved du præcis, hvor meget du skal sagsøge for med dokumentation for at bevise værdien. Du ville blive overrasket over, hvor meget de er værd."

En tredje bruger sagde: "Ingen adgang-skilte er en god idé, og du kan finde dekorative, hvis du ikke kan lide de almindelige, som byggemarkederne sælger. Bare sørg for, at de ikke er så flotte, at de er svære at læse."