Mand raser: Kvinde stjæler flysæde og giver chokerende melding

Virale historier

04/09/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

En flypassager, der bare ønskede en fredelig tur, blev rasende takket være en "krævende mor", der stjal hans sæde og krævede, at HAN skulle opgradere hende til første klasse.

Når det kommer til at bytte flysæder, kan andre rejsende være imødekommende, men hvis nogen tager en plads, de ikke har booket, uden at spørge, er det en helt anden sag.

En mand, der havde betalt ekstra for en booking til forretningsklasse, blev rasende, da en mor til to børn nægtede at forlade hans sæde og samtidig beskyldte ham for en meget grov forbrydelse.

Den 23-årige gik online for at fortælle sin historie, samtidig med at han gav luft for sin frustration, og mange mennesker var på hans side.

På Reddit forklarede han, at han skulle besøge sine forældre og søskende, en tur han kun tager en gang om året. På grund af det besluttede han at bruge ekstra penge og glædede sig til den opgraderede rejse.

Men da han bordede flyet, så han en kvinde sidde i hans plads ved midtergangen ved siden af sine to børn. Han siger, at han først nærmede sig situationen roligt, men hurtigt eskalerede situationen.

Som rapporteret af Mirror sagde han: "Da jeg når til min plads, ser jeg en mor og to børn. Jeg siger til moren, at det er min plads, og hun bliver synligt irriteret over den udtalelse og svarer: "'Nej, det er det ikke' At blive bedt om at flytte satte kvinden i gang. I en høj stemme, dog uden råb, siger hun, at det her er min plads, 'jeg har betalt for den, så skrid'. Flypersonalet, stadig høflige, beder om at se boardingkortene for at tjekke sæderne."

"Den krævende mor trækker to boardingkort ud for sæderne ved siden af min. Flypersonalet, lidt mindre venligt, siger så 'Frue, det her er kun to boardingkort, hvor er det tredje?' Moren, der tror, hun er smart, siger, 'Jeg må have tabt det tredje, så jeg kan ikke give det til dig'."

I et forsøg på stadig at afværge situationen forklarede flypersonalet høfligt, hvordan hun må flytte fra sædet, fordi han tydeligvis er tildelt det ifølge billetten: "Hun argumenterede i et par minutter mere, før hun stoppede med at smile og sagde, nå, hvis du så gerne vil have mig til at flytte mig, hvorfor betaler du ikke for at opgradere mig og mine børn til første klasse?"

"Jeg svarede ved at sige, frøken, jeg har kun en business class plads, fordi jeg laver sådan en rejse en gang om året, så jeg plejer at være komfortabel under min flyvning, og jeg har ikke midlerne til tre første klasse billetter. Flyværtinden sagde derefter til kvinden, at enten hun eller et af hendes børn ville blive nødt til at flytte sig, ellers ville vi være nødt til at fjerne dig fra flyet."

Han skabte sig videre og med det kaldte flypersonalet sikkerheden over og lod kvinden og hendes to børn fjerne fra flyet fuldstændigt, hvilket efterlod manden med hele rækken for sig selv.