Mand modtager urimeligt krav fra naboerne: Riv din have op og så græs

Virale historier

25/05/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Mandens naboer synes, at haven var for grim.

En ivrig gartner er blevet forarget efter at have fået ordre om at rive hele sin have op, fordi hans "berettigede" nabo ikke kan lide den.

Det skriver Mirror

Manden plantede møjsommeligt syv frugttræer, grøntsagsbede og blomster rundt i sin have - i håb om, at de ville lyse hans baghave op hver sommer.

Overvåget på internettet

Men efter at have tjekket sin have på Google Maps, synes hans nabo at haven var så grimt, at den kunne sænke husværdierne i deres nabolag.

Gartnerens søn skrev i et opslag på det sociale medie Reddit:

"Mine naboer forsøgte at tvinge min far til at rive sin have ned, fordi hans forhold mellem jord og græs var grimt. Min far har altid haft grønne fingre. Han købte sit nuværende hus specifikt på grund af den dejlige baghave, det havde. Han har syv frugttræer og masser af plads til sine blomster og mange køkkenhaver."

Riv planter op og anlæg græs

Sønnen fortsatte sin fortælling:

"Det viser sig, at en nabo så hans baghave på Google maps og besluttede, at manglen på græs i hans baghave gjorde hele haven uattraktiv og sænkede alles boligværdier."

Den "berettigede" nabo overbeviste husejerforeningerne (HOA) om at skrive et formelt klagebrev til sin far og beordrede ham til at fælde sine træer og rive sine grøntsagsbede og blomster op for i stedet at plante græs.

"HOA havde ingen juridisk status, så min fars advokat og bad dem pakke sammen med deres kraf," tilføjede han.

Andre mareridtsnaboer

Mens de fleste brugere skældte ud på naboen for at være så "ond", delte andre deres egne historier om deres mareridtsnaboer.

En bruger sagde: "Da vi voksede op, havde vi et stort værksted på bagsiden af ​​ejendommen. Det var malet hvidt for at passe til huset. Naboen bagved plejede at sende påkravsbreve, hvori de truede med sagsanlæg, hvis vi ikke malede den i en mere passende farve til at passe ind i landskabet. Tilsyneladende forbød vores hvide værksted hende at bruge/nyde sin baghave. Så vi gjorde, hvad en respektfuld og fornuftig nabo ville gøre. Vi satte projektørlys på den."

En anden bruger sagde: "Mine forældre var nødt til at bygge et otte fods træhegn, fordi naboerne ringede til politiet hver gang vores græsplæne ikke var ren - f.eks. en ting blev væltet eller en børnebassin blev efterladt på græsplænen natten over. Det var ret latterligt. Det skøre er, at politiet rent faktisk sendte vedtægtsbetjente til huset, hver gang de blev tilkaldt. Elsker at bo i et ophøjet middelklassekvarter."