Mand læste kærestes dagbog: Hvad han fandt, fik ham til at gyse

Virale historier

13/05/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

De fleste, der har en kæreste, som skriver dagbog, har tænkt på, hvad han eller hun skriver i den. Selvom det er forbudt, tog manden her et smugkig i den. Og fortrød bitterligt.

Hendes mørke side

Manden havde fået lov af sin kæreste til at kigge i bogen efter noget arbejdsrelateret, men kunne ikke nære sig fra at kigge med videre i bogen.

På Reddit forklarede han, at han havde datet hende "i lidt over et år med langdistance", og de ser hinanden "på månedlig basis, en uge eller to ad gangen."

Ellers beskrev han deres forhold som "så godt, det nu kan blive" og sagde, at de havde mødt hinandens venner, og tingene virkede fint.

Men, som manden beskriver: "Da jeg besøgte hende for nylig, bad jeg om at se hendes notater om noget arbejdsrelateret (vi deler mere eller mindre et professionelt felt), og hun pegede på en sort notesbog i retning af soveværelset.

Og han tilføjer: "Da jeg åbnede den, blev det tydeligt, at det var hendes journalnotesbog, og det lort, jeg har set der, fik mig til at føle mig utryg.

"Side efter side er dækket til med harme over for mig. Hver gang jeg gik ud med mine venner, antog hun, at jeg er utro eller for at citere hende 'endnu en b****'"

Sporede hans mediekonti

Ikke nok med det, så havde hun også sporet hans sociale medier for at kontrollere ham.

Han fortæller, at: "Når mine venner er ude eller hjemme hos mig, lyttede vi til deres spillelister på min konto, og hun sporede det på Spotify og antog, at jeg snyder, fordi det normalt ikke er musikken, jeg lytter til."

Da han lagde notesbogen på sengen, stod han uforstående tilbage. Han havde kommunikeret tydeligt til hende, hvor han var, og hvem han var med. Han ahvde derfor ikke givet hende grund til bekymring.

Brugerne derunder kom også med deres holdning. De fortalte ham, at han forsigtigt skulle rejse spørgsmålet med hende, da han var nødt til at lade tvivlen komme hende til gode. Altså tvivlen om, hun brugte notesbogen til hendes irrationelle og private tanker.