Mand hører plaskende lyde fra badeværelset: Du gætter aldrig, hvad han finder i toilettet

Virale historier

13/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Manden havde aldrig oplevet noget lignende.

En mand, der hørte sprøjt komme fra sit badeværelse, var forfærdet over det fund han gjorde i sin toiletkumme.

Det skriver Mirror

John Riddle, 58, var i sit hjem i Hollywood, Florida, USA, fredag, da et skræmmende dyr havde fundet en noget alternativ vej ind i hans hjem.

Ligger og kigger på ham

Han gik for at undersøge støjen og så et nødstedt krybdyr kigge tilbage på ham.

Mr. Riddle sagde: "Jeg har lige hørt dette sprøjt. Jeg kigger ned, og jeg ser dette skræmmende krybdyr kigge tilbage på mig."

Han forsøgte at bruge et poolnet til at fiske den nødstedte leguan ud af toiletkummen - men det lykkedes ikke at fange krybdyret.

I stedet tænkte han, at det var bedre at bruge sine hænder til at prøve at fjerne dyret i halen fra toilettet.

Til sidst tog han mod til sig og prøvede at få fat i ham.

"I løbet af den proces, hvor jeg oparbejdede nok mod til at prøve at få fat i ham, kravlede han hele vejen ned i toilettet, og helt gennem røret. jeg kunne ikke se noget af ​​ham," sagde han.

Forsvandt i rørene

Han satte også en babylåge op, så leguanen ikke ville undslippe rummet eller gemme sig i resten af ​​huset, mens han talte i telefonen for at ringe til eksperter i fjernelse af firben.

Men da Mr. Riddle gik tilbage til badeværelset, blev han forbløffet over at opdage, at dyret var kravlet ud af toiletkummen af ​​sig selv.

Dyret, som nu befandt sig bag toilettet, blev derefter ført ud af et pool-nettet og gik udenfor og i poolen, inden det sprang af sted.

Mr. Riddle, der har boet i Hollywood, Florida i over 30 år, har set en del af leguaner gennem årene, men aldrig på et badeværelse.

Han afslørede: "Jeg er vant til dem, men jeg er bare ikke vant til dem i min toiletkumme."

Forøget aktivitet netop nu

Den 58-årige er ikke en stor fan af krybdyrene, men han frygter at bruge sit toilet igen på trods af den uventede overraskelse.

"Jeg har været i dette særlige hus i 21+ år, og som jeg sagde, det er aldrig sket før," sagde han og fortsatte:

"Nu, hvor det er sket for mig, regner jeg med, at oddsene nok er rigtig gode for, at det forhåbentlig ikke vil ske i mindst 21 år mere."

Blake Wilkins, medejeren af ​​Redline Iguana Removal, afslørede, at krybdyrets parringssæson, som strækker sig fra december til februar, er forbi, og med øgede temperaturer vil der sandsynligvis dukke firben op fremmede steder.

Han sagde, at de ofte bliver fundet, når de kravler op og ned af træer, solbader på tagene og endda går ind på toilettet, fordi de glider gennem ventilationsåbninger på badeværelset.

Husejere bliver opfordret til at forsegle rør for at hjælpe med at forhindre leguanerne i at snige sig ind i hjemmene, da deres aktivitet stiger på denne tid af året.

Wilkins tilføjede: "Dette er den tid på året, hvor deres aktivitet eksploderer."