Mand har portræt af afdød kone stående: Derfor nægter han at fjerne det

Virale historier

17/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Hvor lang tid kan man have et billede af sin afdøde forlove stående på kontoret? Det dilemma stod en mand i for nylig, da hans kone ønskede det fjernet.

For mange hjemmearbejdere er deres hjemmekontor et tilflugtssted. Et hjørne af huset, de kan gøre til deres eget og dekorere, som de ønsker det. Men en mand har fået at vide af sin kone, at han burde omdekorere, da hun ikke er imponeret over, at han har et foto af sin afdøde forlovede på væggen.

Hendes partner, hvis forlovede tragisk døde for flere år siden, forstår dog ikke hendes reaktion. Han har heller ikke tænkt sig at tage fotoet ned. I et indlæg på Reddit delte manden sin side af historien og forklarede, at fotoet er et gruppebillede af hans universitetsvenner, herunder kvinden, han håbede at gifte sig med.

Tragisk nok døde hun pludseligt efter at være blevet syg før en lektion og døde dagen efter. Ifølge hendes daværende forlovede havde hun bakteriel meningitis. Nu, 42 år gammel, siger han, at han "har håndteret sin sorg" og tilføjer: "Jeg var ødelagt i et stykke tid, men jeg fik rådgivning, og jeg har håndteret min sorg. Jeg er kommet videre," forklarede han.

År senere beholder han stadig fotoet, og han holder stadig kontakten med flere af de personer, der er afbildet. "Det er af en gruppe af os, der stadig er ret tætte. En af gutterne på billedet var min forlover, og en af pigerne er også venner med min kone," bemærkede manden.

Kone utilfreds med billedet

Desværre er hans kone ikke glad for billedet. "Pigen, jeg skulle giftes med, har bikinitrusser og en sports-bh på. Hun har mere tøj på end resten af os. Min kone hader gruppebilledet, fordi Trina er med i det. Hun vil have, at jeg tager det ned og lægger det i et album eller noget. Jeg ejer ikke et fotoalbum. Jeg tager ikke mit billede ned fra mit kontor," skrev han.

Derfor vendte han sig til Reddit's 'Er jeg en røv?' forum.

Som svar hævdede en person: "Det er et gruppebillede af mennesker, du har haft tætte bånd til fra din fortid, blandt andre billeder, der er udstillet. Det eneste, der måske kunne give din kone en gyldig grund til at misbillige det, ville være, hvis det var det eneste billede, og det bare var Trina, eller dig og Trina. Din kone skal seriøst komme over det, hun opfører sig irrationelt."