Lidl kunde gør klamt fund i agurker: Jeg kommer aldrig tilbage

Virale historier

29/5/23 | 08:20

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Kunden skar dem op og fik sig noget af en overraskelse.

En Lidl-kunde har lovet aldrig at sætte foden ind i supermarkedet igen, efter at hun angiveligt fandt maddiker svømmende omkring i hendes cornichoner.

Det skriver Mirror

Esther Clayfield delte sin opelevelse på de sociale medier for at dokumentere den rædsel, hun så, da hun åbnede krukken og skar cornichonerne op.

Ulækkert fund

Kvinden lavede et opslag på det sociale medie TikTok for at brokke sig over det "ekstra protein", hun fandt, og sagde:

"Uanset hvad I laver, så tjek jeres cornichoner fra Lidl, for der kan være en lille overraskelse til jer, nogle dejlige syltede maddiker at sammen med dem - yum."

Videoen på det sociale medie har allerede fået 171.3K likes.

I en senere video fortsatte hun med at afsløre, at det pågældende produkt var Freshona Pickled Cornichons og viste et nærbillede af små hvide genstande i cornichonerne - som kvinden hævder er 'maddiker'.

Det VAR min aftensmad

Og folk tog kommentarerne til sig for at dele deres afsky over det, de har set.

En skrev: "ny frygt låst op."

En anden sagde: "Jeg var i gang med at spise min aftensmad..... VAR."

Mens en anden kommenterede med en mere logisk tilgang og sagde: "Agurker er et naturprodukt, det kan ske overalt. Hvis du vil være sikker må du købe cornichonskiver eller kvarte."

Andre TikTok-brugere tvivlede dog på, om de i virkeligheden er maddiker, og nogle antydede, at de kunne være frø.

Det var kvinden dog sikker på, at de var.

Ikke den eneste

Efter at kvinden delte sin tilsyneladende negative oplevelse med produktet, begyndte mange andre kunder at se nærmere på deres egne cornichoner fra Lidl.

En anden kvinde delte sin egen video som svar og hævdede, at da hun skar i sine lignende cornichoner, viste det sig, at nogle havde maddiker. Hun sagde:

"Jeg har skåret op hver eneste cornichon i krukken, de fleste af dem er fine." Dog fortsætter hun med at sige: "Der er maddiker i nogle af cornichonerne, jeg ryster det er ulækkert."

En talsmand for Lidl sagde til MyLondon:

"Vi var meget kede af at høre om denne sag, da det aldrig er vores hensigt, at en kunde på nogen måde skal være utilfreds. Vi arbejder meget tæt sammen med vores leverandører for at sikre, at de produkter, vi sælger, er af den højest mulige kvalitet for vores kunder. Vi er derfor skuffede, hvis vores forventede høje standarder ikke blev opfyldt ved denne lejlighed. Vores kvalitetssikringsteam er i direkte kontakt med Ms Clayfield, og vi vil opfordre den anden kunde til at kontakte os direkte, således at en fuld og der kan foretages en grundig undersøgelse."